![Fotografia de La Favorita 1922, la nova sèrie d'època de Telecinco protagonitzada per Verónica Sánchez](https://e-noticies.cat/filesedc/uploads/image/post/rodaje-la-favorita-1922_1200_800.webp)
Telecinco arrenca de nou la promoció de 'La Favorita 1922', la seva nova sèrie d'època
La sèrie 'La Favorita 1922' serà una de les principals apostes de Telecinco per a la primavera.
Després de començar la seva promoció el passat mes de desembre i passar-la al gener, Telecinco torna a escalfar l'arribada de 'La Favorita 1922', la seva nova sèrie d'època. La cadena anuncia aquesta ficció per al prime time, amb dues dones decidides a deixar enrere un passat perillós i amenaçador. El punt de partida de la sèrie és quan troben una oportunitat per donar un gir a les seves vides: obrir un preuat restaurant al Madrid dels anys 20.
'La Favorita 1922' està protagonitzada per Verónica Sánchez ('Sky Rojo') en el paper d'Elena de Valmonte, una aristòcrata avançada al seu temps. El segon protagonista és Luis Fernández ('Desaparecidos: La Serie') com a Julio, el propietari del local.
Juntament amb els protagonistes, la sèrie reuneix en el seu elenc a Andrea Duro, Maribel Salas, Elena Maroto i Raquel Querol donant vida a Ana, Lourdes, Rosa i Cecilia, empleades del restaurant. També a Fernando Cayo com a César, el sogre d'Elena Valmonte o Joel Sánchez en la pell de Roberto, cambrer i amic de Julio. Així com Javier Lago i Manuel de Andrés com el mafiós Don Benito i el seu sequaç Armando; i també Ángela Vega interpretant Consuelo, la propietària del colmado.
La lluita pels somnis, l'amor, la intriga, la resiliència i la gran passió per la cuina s'entrellacen en l'eix narratiu de 'La Favorita 1992'. Cal destacar que la sèrie compta amb dues temporades de vuit capítols gravats.
Cal destacar que es tracta del primer treball de Mediaset en col·laboració amb Bambú Producciones, artífex de ficcions com 'Las chicas del cable' o 'Velvet'. Ramón Campos ('Gran Hotel') i Josep Cister Rubio ('La Promesa') són els productors executius d'aquesta sèrie d'època. Està escrita sobre una idea original d'ambdós juntament amb Josep Cister, Gema R. Neira ('Fariña'), Paula Fernández ('Las chicas del cable') i Curro Serrano ('45 revoluciones').
Així és la trama de 'La Favorita 1992'
A Sevilla el 1922, la marquesa Elena de Valmonte, una dona culta i de posició privilegiada, passa hores als fogons juntament amb el servei abocant la seva energia en la seva gran passió, cuinar. No obstant això, se sent atrapada en un matrimoni infeliç amb Adolfo, el seu autoritari marit que la menysprea a la menor ocasió. Desitja portar una altra vida.
![Un grup de persones com Verónica Sánchez, Luis Fernández i Andrea Duro vestides amb roba d'època posen en un saló elegant amb canelobres i decoració clàssica, sota un rètol que diu Un grup de persones com Verónica Sánchez, Luis Fernández i Andrea Duro vestides amb roba d'època posen en un saló elegant amb canelobres i decoració clàssica, sota un rètol que diu](/filesedc/uploads/image/post/la-favorita-1992-poster-estreno_1200_800.webp)
Una nit, després d'oferir un dels seus famosos sopars al seu palauet, Elena i Cecilia, la seva fidel donzella, es veuen embolicades en un desafortunat incident que canviarà les seves vides per sempre. Convertides en fugitives, arriben a Madrid i es refugien en el local d'un restaurant tancat fa anys. Després de recórrer els seus fogons, Elena es planteja reobrir-lo i convertir-lo en un dels millors de la ciutat.
En el seu afany per aconseguir el seu somni, contacta amb Julio, el propietari de l'establiment, que li lloga el restaurant sense informar-la de la lletra petita. Decidides, Elena i Cecilia emprenen la recerca de l'equip entre les millors cuineres i criades del país. Escullen Ana Ferrer com a cap de sala; Lourdes Mendieta com a cuinera; i Rosa com a pastissera.
Il·lusionades amb la nova oportunitat que els brinda la vida, les cinc dones reobren el restaurant amb el nom de 'La Favorita Bistró'. Entre guisats i receptes donaran el millor de si mateixes, compartiran secrets, coneixeran l'amor i descobriran que cal molt més que talent i ganes per mantenir el restaurant a flotació. Perquè potser els problemes no han acabat, sinó que no han fet més que començar…
Més notícies: