Fotomuntatge de Toni Crunayes amb les instal·lacions de TV3 de fons i una emoticona trista

TELEVISIÓ

Toni Cruanyes sorprèn l'audiència de TV3 en revelar la seva gran preocupació

Toni Cruanyes fa una dècada que presenta el 'Telenotícies vespre' a la televisió pública de Catalunya i en una recent entrevista, el presentador ha destapat la seva gran preocupació

Toni Cruanyes és la cara visible del Telenotícies vespre. El presentador és un dels personatges més estimats pels teleespectadors de televisió pública de Catalunya, ja que els acompanya cada nit. A més es tracta d'un dels programes més vistos de la graella de TV3.

Ja fa deu anys que Toni Cruanyes està al capdavant de l'espai televisiu. Ara, el català ha donat una entrevista per al Diari Ara, i les seves paraules han cridat molt l'atenció. I és que a Toni Cruanyes el preocupa el seu futur professional.

La gran preocupació de Toni Cruanyes

Diuen que el món de la televisió és efímer. És cert que és un mitjà de comunicació, el qual necessita estar reciclant-se contínuament. I molt especialment en els temps que corren, on les xarxes socials i les plataformes digitals han irromput amb moltíssima força.

D'aquesta manera, Toni Cruanyes ha concedit una entrevista al mitjà esmentat anteriorment amb motiu dels seus deu anys al capdavant de l'espai. En ella, s'ha mostrat una mica preocupat pel futur i demana que hi hagi canvis i que es duguin a terme immediatament.

A més, també ha explicat que les dades d'audiència actuals són bones, però, tot i això, també ha viscut moments molt complicats. Especialment al principi. "No sé si Catalunya m'estimarà a casa seva cada nit deu anys més", ha sentenciat el presentador.

Primer pla de Toni Cruanyes al TN vespre d'aquest diumenge 25 de febrer de 2024
Toni Cruanyes ja fa 10 anys que està al capdavant del 'TN vespre'. | TV3

Toni Cruanyes i les seves bones audiències a TV3

Toni Cruanyes no s'hauria de preocupar, ja que, per exemple, el TN vespre va ser el programa més vist d'aquest diumenge passat. Així, va aconseguir reunir 464.000 espectadors i un 19,2% de quota. Seguit del TN migdia amb 447.000 fidels i un 26,6% de share.

Unes dades que sorprenen si les comparem amb el 30 Minuts, el qual va aconseguir un 10,7% de quota i 234.000 seguidors. O amb la sèrie Borgen del canal català, la qual va punxar i va obtenir un escàs 5,2% i va reunir 84.000 teleespectadors.

En conclusió, davant d'aquests resultats els quals solen repetir-se molt sovint, podríem afirmar que la televisió pública de Catalunya fa molt bé els informatius. L'audiència se'ls creu i hi confia.

➡️ Televisió

Més notícies: