Fotomuntatge d'Eloi Vila amb les instal·lacions de TV3 de fons

GENT

El costat més íntim d'Eloi Vila de TV3: pare de fills esportistes i la seva malaltia

Eloi Vila és un dels presentadors estrella de la televisió pública de Catalunya i el seu programa 'Al cotxe' un dels favorits de l'audiència

Eloi Vila és un dels mítics presentadors de la televisió pública de Catalunya. El seu programa Al cotxe és un dels preferits de l'audiència. I és que gràcies a les entrevistes del presentador, els teleespectadors poden conèixer diversos detalls de la vida dels nostres famosos.

El cert és que a Catalunya no és habitual que grans presentadors de TV3 com Helena García Melero parlin de la seva vida privada. Tot i això, Eloi Vila ho aconsegueix. El mateix passa amb els actors convidats i és que potser aquesta podria ser la clau de l'èxit del programa.

Però què coneixem d'Eloi Vila? Hem investigat una mica i hem descobert que té una família més que nombrosa.

Eloi Vila i els seus tres fills

Eloi Vila és molt discret a l'hora de parlar del seu entorn i no és habitual que el periodista comparteixi fotos amb els seus fills a través de les xarxes socials. Tot i això, sabem que en té tres. L'Ona, que ja té 21 anys, la Marta, de 19 anys, i l'Oriol, de 16 anys.

A més, tal com va revelar el mateix presentador ara ja fa uns anys a Catalunya Ràdio, tots tres són grans esportistes. "Tots tres juguen a Handbol", va confirmar el català molt orgullós al programa de Mariola Dinarès.

Tant és així que la filla gran d'Eloi Vila, l'Ona, juga amb l'equip de Sant Quirze del Vallès. Un club que l'any 2021 va aconseguir l'ascens a la màxima categoria femenina. Aquestes són alguna de les instantànies que la filla del presentador ha publicat a través de X, abans Twitter.

La malaltia d'Eloi Vila

Eloi Vila, l'any 2022, va sorprendre tota l'audiència de TV3 confessant que li havien detectat una malaltia. Tal com va anunciar en el seu moment, al presentador li van diagnosticar diabetis tipus 1. A més, a El Suplement de Catalunya Ràdio, Eloi Vila va impactar amb les seves declaracions.

"Em vaig quedar molt prim i només bevia i pixava tot el dia. Vaig anar al CAP i la infermera em va punxar el dit, i em va dir que tenia el sucre pels núvols. Aquest diagnòstic em permet afrontar-me a la mort", va començar el periodista.

"He fet 50 anys fa quinze dies, i amb el diagnòstic de la diabetis tinc la sensació que em moriré jove", va sentenciar. Ja se sap que la diabetis és una malaltia molt comuna, però les persones que la pateixen han d'estar molt controlades.

➡️ Gent

Més notícies: