Muntatge de 'Planeta Calleja' amb Jesús Calleja amb rostre neutre i camisa, Inés Hernand parlant amb una gorra negra i una conversa

TELEVISIÓ

Jesús Calleja aconsegueix que Inés Hernand faci una confessió sobre els seus pares

Jesús Calleja s'ha quedat estupefacte, com tots, amb les declaracions personals que ha fet Inés Hernand

Jesús Calleja té diversos programes en antena i un és Planeta Calleja, que s'emet a Cuatro. Un espai on viatja als llocs més recòndits i singulars del món, acompanyat de diferents famosos. I una de les últimes a viure aquesta aventura ha estat Inés Hernand.

Jesús Calleja ha aconseguit que ella estigui realment a gust durant l'expedició i amb la companyia. D'aquesta manera, ha aconseguit que la noia hagi fet una confessió personal realment inesperada. Ha deixat clar que no té relació amb els seus pares.

Jesús Calleja obté d'Inés Hernand la manifestació més impactant

Jesús Calleja ha convidat Inés Hernand a Planeta Calleja perquè, juntament amb Félix Gómez, visqués una experiència singular. Ni més ni menys que passar uns quants dies en condicions similars a les que tindria si fos a Mart.

El lleonès ha aconseguit que la presentadora hagi acceptat i així s'ha assegurat l'audiència. I és que ella està d'actualitat pel seu problema a TVE i perquè ha sortit a la llum la identitat d'un famós del qual va ser parella.

Jesús i Inés han estat a gust parlant de les seves vides personals, especialment ella, que s'ha sincerat del tot. N'és una bona mostra que ha comptat sense pèls a la llengua la nul·la relació que manté amb els seus pares. És clar, perquè aquesta ha estat complicada des del principi.

Ha reconegut que va tenir “una infància una mica alternativa, vaig començar el col·legi als sis anys, perquè no era obligatori i així ho van decidir ells. Tenien molta feina i sempre estaven fora, no els culpo per això. És un estil de vida i van decidir la carrera professional”.

Captura de 'Planeta Calleja' amb Jesús Calleja i Inés Hernand asseguts en una taula prenent el te el 19 de febrer de 2024
Inés Hernand ha explicat a Jesús Calleja la relació nul·la amb els seus progenitors | Mediaset

Després d'això, ha comptat amb absoluta tranquil·litat que no es va sentir mai abandonada, ja que sempre va tenir la seva àvia materna al costat. Tot i això, aquesta situació va comportar que amb 18 anys s'independitzés, distanciant-se'n, amb els quals va viure moments complicats quan tenia 25 anys. A això ha afegit que “des de llavors fins ara, que tinc 31 anys, no he sabut res dels meus pares”.

Calleja ha seguit perplex la declaració d'Hernand, que ha dit: “La meva experiència em diu que és el més just per a tots dos. Ho és si no hi ha una entesa, hi ha molta batussa i hi ha coses que no es poden esquivar. A més, a mi em sembla guai visibilitzar que no perquè t'hagin parit has de tenir una bona relació”.

Inés Hernand sorprèn amb més dades de la seva vida personal

Inés Hernand no només s'ha sincerat amb Jesús Calleja sobre la relació amb els pares, també sobre altres assumptes de la seva vida més íntima. Per exemple, no ha tingut objeccions a explicar que pateix “estrès i ansietat cronificada”, que intenta combatre amb el sentit de l'humor. Tot i que ha reconegut que “ser així tampoc és fàcil”.

Ha exposat que “hi ha una estructura social que no absorbeix bé les ties que tenen una mica de personalitat i de caràcter. Això té un preu”.

Captura de 'Planeta Calleja' amb Inés Hernand parlant amb una gorra negra el 19 de febrer de 2024
Inés Hernand ha relatat fins i tot més situacions complicades de la seva vida | Mediaset

Per si no n'hi hagués prou, la presentadora de No sé de qué me hablas, juntament amb Mercedes Milá, ha relatat altres dels episodis més durs de la seva vida. Entre ells anar-se'n a treballar com a cambrera a Londres, on va arribar amb només 300 € a la butxaca. Una ciutat on ho va passar realment malament: “Fins que vaig aconseguir pasta, m'havia de menjar les restes del menjar dels clients”.

“Sembla que és una cosa que no podia passar, però passava”. Sense oblidar que fins i tot es va veure en la necessitat de compartir llit amb un antic professor.

➡️ Televisió

Més notícies: