Fotomuntatge de Toni Clapés amb l'edifici de TV3
TELEVISIÓ

Toni Clapés, lúcid, treu els colors com mai a TV3 i Catalunya Ràdio

Toni Clapés, presentador del 'Versió Rac1', ha esclatat contra la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA)

Aquest passat dijous 30 de novembre, han sortit a la llum els resultats del darrer trimestre del 2023. Unes dades que no han deixat en gaire bon lloc l'emissora de ràdio de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

El cert és que hi havia molta expectació amb aquest darrer Estudi General de Mitjans (EGM). Especialment per saber les xifres aconseguides per Ricard Ustrell al capdavant de 'El matí de Catalunya Ràdio'. Després de l'acomiadament de Laura Rosel.

Toni Clapés treu els colors a la corpo

Toni Clapés, presentador del programa 'Versió Rac1', ha esclatat contra TV3 i Catalunya Ràdio. I és que els arguments donats per la corpo justificant els seus mals resultats, no han agradat gens al periodista.

Al 'TN Migdia' d'aquest dijous, han assegurat que "catràdio creix un 9,4% i un 23,0% en digital i fa el millor inici de temporada des del 2020".

Un argument que Toni Clapés no ha dubtat a rebatre. "Al 'TN Migdia' de TV3 han parlat de dades digitals. Estaria bé saber de quines dades parlen. Quina empresa les audita?, s'ha qüestionat.

Afegint que tots tenen dades digitals i acusant la cadena de fer trucs per mentir l'audiència.

Toni Clapés acusa la corpo de "trilers"

Segons les paraules de Toni Clapés, a TV3 se li ha vist el plomall.

A més, ha destapat la seva estratègia per maquillar els seus mals resultats a l'últim EGM. "Avui s'ha vist el truc. Parlar de dades digitals quan no tens bones dades a l'EGM", ha sentenciat.

Ha anat molt més enllà, sent molt crític amb la competència.

"La corpo actua com una empresa privada, encara que és pública. Dubto que el cap d'audiències que és Jordi Català, a qui tinc una gran estima, es dediqui a fer aquests trucs de triler. Però n'hi ha d'altres que sí", ha assegurat.

"És un organisme que paguem entre tots i han de venir a rascar misèria?", ha afegit. De moment, TV3 i Catalunya Ràdio segueixen com si res i fan veure com si no anés amb ells.

Els treballadors de la corpo assenyalats

Finalment, Toni Clapés ha assenyalat els seus companys, els treballadors de TV3. "Quan us veig alguns de vosaltres fent segons quina notícia… Mai he entès com passar pel tub explicant segons quines dades", confessa.

"Però bé, això potser va dins del sou i has de fer el que et diuen i no el que tu has de dir. Això sí, diu molt poc a favor del periodisme", ha conclòs.