Muntatge amb el plató de 'Supervivientes' al fons, el logotip del programa, una silueta en negre i uns interrogants blancs
TELEVISIÓ

'Supervivientes' encara no té presentador i Telecinco rep una proposta interessant

'Supervivientes' no comptava amb la proposta que ha fet una persona que ja no treballa a la cadena

De Supervivientes 2024 ja s'està parlant fins i tot abans que es conegui la data en què s'estrenarà l'any que ve. El popular reality de supervivència emès per Mediaset canvia de productora, Cuarzo Producciones s'encarregarà de donar forma a la nova edició. El concurs, del qual ara com ara no s'ha confirmat qui serà el seu presentador, ha rebut una proposta que Telecinco podria tenir en compte.

Cuarzo, que s'ha encarregat del rodatge de Supervivientes a altres països, coneix de primera mà el format. Un espai que mantindrà l'essència del programa, però en què també es faran canvis.

Surt a llum un nom que podria ser el millor candidat a presentador de Supervivientes

És possible que Supervivientes canviï d'ubicació i el seu escenari sigui un altre de diferent a Hondures. Potser serà a la República Dominicana, on Cuarzo ja grava formats com ara La Isla de las Tentaciones, on conviiran els concursants de l'edició 2024.

Una altra de les incògnites més destacades, a més de conèixer els noms dels supervivents, és saber qui serà el presentador del mític espai. Si bé durant anys va ser Jorge Javier Vázquez qui conduïa cada setmana les gales del dijous, a l'anterior edició el presentador va desaparèixer de la nit al dia.

Ara, quan ni tan sols sabem en quina data començarà Supervivientes, hi ha una veu que ha fet una proposta interessant. Es tracta de Lydia Lozano, aquella que va ser col·laboradora de Sálvame durant més d'una dècada, ha concedit una entrevista en què ha parlat clar i net.

Lydia es referia a Jorge Javier, el seu company durant anys a Telecinco, amb qui ha reconegut mantenir el contacte. "Em va trucar felicitant-me per haver fitxat per La 1", revelava.

Jorge Javier mirant a càmera sense ulleres al plató de Supervivents
Lydia Lozano ha mostrat la seva il·lusió perquè Jorge Javier sigui el presentador de 'Supervivientes 2024' | Mediaset

Tot i això, la periodista no ha tingut objeccions a l'hora d'explicar el que passa quan és ella qui s'interessa per ell. "Quan li pregunto com està sempre em canvia de tema i em diu que li expliqui jo les meves coses", ha reconegut.

Lozano ha aprofitat la xerrada per destacar la figura del presentador. "Em fa molta pena que el tinguin en guaret perquè és el millor presentador de Telecinco i de totes les televisions".

L'extertuliana de Sálvame reconeix que "se'l troba molt a faltar" i fa una petició. "L'únic que demano a la nova directiva de Telecinco és que Jorge Javier torni a presentar Supervivientes, se'l necessita". Paraules amb què Lydia reivindica que sigui el català qui condueixi el programa: "És el millor comentant els salts dels concursants", destacava.

Lydia Lozano proposa un presentador per a Supervivientes

Lozano, que s'ha mostrat molt satisfeta amb la seva tornada a la televisió després de finalitzar Sálvame, no oblida el seu lloc de feina durant molts anys. De fet, després de ser preguntada si tornaria a Telecinco, ho té clar. "Espero poder tornar algun dia perquè és la cadena que ha marcat la meva vida i he treballat amb ells durant 25 anys, és casa meva".

Primer pla de Lydia Lozano, somrient durant el funeral de Jesús Mariñas a Madrid l'any 2022
Lydia Lozano ha deixat clar qui, segons ella, seria el millor presentador de 'Supervivientes' | GTRES

El desig de Lydia sobre que Jorge Javier condueixi Supervivientes 2024 coincideix amb unes altres veus que apunten en la mateixa direcció. Precisament Carlos Sobera es referia a aquesta possibilitat. "Crec que Jorge Javier Vázquez estarà a Supervivientes, no crec que Mediaset perdi un talent com el de Jorge, que és immens".

Caldrà esperar que la cadena doni algun avanç sobre el concurs per saber si es compleixen aquests pronòstics. Els seguidors no amaguen que estan impacients per conèixer més detalls sobre qui serà el seu presentador, els noms dels supervivents, les proves o la ubicació. Vázquez, mentrestant, no ha donat cap pista sobre si serà ell qui, finalment, conduirà les gales del popular reality.