Muntatge primer pla Jorge Javier Vazquez amb una platja de fons
GENT

Jorge Javier Vázquez ja no dissimula i confirma el gir radical que ha fet la seva vida

El presentador compta obertament quina és la decisió que ha pres i que marca distància amb el passat

Jorge Javier Vázquez es va acomiadar dels teleespectadors després de no haver obtingut els resultats esperats amb el seu programa Cuentos Chinos. Tot i això, el presentador segueix d'alguna manera en contacte amb el seu públic a través del seu bloc setmanal de Lecturas. Una finestra a través de la qual compta, cada 7 dies, com està i què li inquieta.

Ha estat en la seva publicació més recent a la citada revista on el Jorge Javier Vázquez ha donat més detalls del seu últim viatge. El madrileny es va desplaçar a mitjans del mes de novembre al Brasil. Des d'allà ha compartit quina ha estat la seva rutina aquests dies.

El comunicador no pot amagar que ha fet un canvi important a la seva vida

El que va ser presentador de Sálvame no s'amaga: "Amb lo canalla que he estat", comença dient. Unes paraules amb què ell mateix reconeix, sense censura, com era la seva vida en el passat. Vázquez manifesta, així, un gir en la seva vida, "No obstant això, a Rio he portat vida de monjo cistercenc", afirma.

I continua donant més detalls: “M'he aixecat a les cinc del matí i a les vuit del vespre ja estava tancant persiana”. Del seu viatge, fins ara, ha compartit una imatge a les xarxes en què precisament es referia al recentment investit Pedro Sánchez. Però dona més dades: “He anat molt a la platja, he passejat, he aprofitat per escoltar molta música i llegir”.

El Jorge Javier reconeix que els seus plans tenen poc a veure amb els que solia fer fa alguns anys. La seva vida ha canviat, en tots els sentits.

Des del seu particular retir a l'altra banda del toll, el Jorge Javier se sent còmode. Precisament fa una setmana, a la mateixa revista reconeixia que és l'anonimat una de les coses que més valora: "Fa molt que no vaig a una platja a Espanya", revelava. "Com que soc tímid, em fa vergonya que em reconeguin prenent el sol i no tenir escapatòria".

Així, el comunicador ha aprofitat la seva estada a Copacabana per passejar sense por per la vora del mar. "Ara que no surto a la tele i no tinc projecte a la vista visc d'una manera més relaxada l'assumpte del físic", reconeixia. Un temps de relax en espera de posar nom al següent repte televisiu.

Es desconeix quina serà la següent feina de Jorge Javier Vázquez a Mediaset

De moment no està clar quin serà el proper treball del Jorge Javier a Mediaset Espanya després de la cancel·lació de Cuentos Chinos. El català, que té contracte amb el grup audiovisual esmentat fins al 2025, estaria esperant rebre nous projectes.

Primer pla de Jorge Javier Vázquez com a presentador de Contes Xinesos a Telecinco
Vázquez està a l'espera de saber quina serà la seva propera feina després de la cancel·lació de 'Cuentos Chinos' | Mediaset

Podria ser el presentador de Supervivientes 2024, tal com avançava recentment el paparazzi Diego Arrabal. Una circumstància que no impediria que hi poguessin comptar per formar part d'altres espais. Precisament aquesta mateixa setmana ha estat l'Anabel Pantoja qui donava alguna pista més sobre el futur televisiu.

"Crec que ell torna i torna per la porta gran", avançava la neboda d'Isabel Pantoja al podcast Querido hater. "Són temps i etapes", afirmava l'Anabel Pantoja, deixant entreveure que el Jorge Javier Vázquez podria tornar aviat a Mediaset.

Mentre aquest moment arriba, queda clar que el presentador ha fet un gir a la seva vida. Ell mateix reconeix que ja no és el que era fa uns quants anys. Un Jorge Javier molt diferent del canalla que va ser en el passat.