Muntatge de 'Somnis de Llibertat' amb Begoña mirant enrere amb una camisa de quadres i una motxilla, el logo de la sèrie i un emoji amagant-se

TELEVISIÓ

'Sueños de libertad' viu un retrobament que canviarà el futur de Natalia Sánchez

'Sueños de libertad' ha deixat de manifest que el personatge de Natalia Sánchez estarà marcat per aquesta situació

Sueños de libertad s'ha estrenat fa unes hores i la veritat és que ho ha fet, com diuen els taurins, per la porta gran. Sí, perquè la sèrie protagonitzada per Natalia Sánchez ha estat el més vist de diumenge a la nit.

Sueños de libertad ha conquistat els espectadors, que han caigut rendits a les trames que ha ofert. En concret, s'han quedat perplexos en veure que el personatge interpretat per aquesta actriu, Begoña, ha vist canviar el seu destí de manera contundent. I tot per un cara a cara que donarà molt de joc: la tornada a casa del seu cunyat, Andrés.

Sueños de libertad fa un gir al futur del personatge al qual dona vida Natalia Sánchez

Sueños de libertad, que a l'estrena d'ahir va estar molt seguida de prop pel doble capítol de La Promesa, ha triomfat. I una part responsable d'això és que va començar de manera trepidant i impactant.

La ficció va iniciar amb Begoña, i la seva fillastra, fugint del marit de la primera i pare de la segona, Jesús, pel bosc. Home que en un moment determinat les troba i no dubta a disparar-les. Però en aquest punt, la història es va paralitzar i va retrocedir sis mesos enrere.

Captura de 'Sueños de Libertad' amb Begoña protegint una nena i Andreu amb la mà alçada en un bosc
'Sueños de libertad' ha començat amb una persecució impactant | Atresmedia

Sueños de libertad va fer un salt al passat per explicar l'origen de tots els conflictes que durant aquest mig any han afectat el clan Reina. I, sens dubte, el més important ha estat la reunió familiar amb Andrés. Aquest ha tornat a casa després de cinc anys a l'exèrcit.

La seva tornada ha encantat, especialment, al seu pare, encara que ha estat vista com un malson per al seu germà, Jesús. I és que aquest no està disposat que el nouvingut prengui decisions i influeixi en l'empresa familiar, quan ell s'hi ha deixat la pell.

Sueños de libertad ha mostrat que la presència d'Andrés no només ha canviat el dia a dia dels seus éssers estimats, sinó també el de la seva cunyada, Begoña. Encara més, a aquesta li ha canviat el futur. És clar, perquè, des del primer moment, s'ha percebut un feeling especial entre tots dos.

La primera trobada que han tingut els personatges interpretats per Natalia Sánchez i Dani Tatay ha estat una cosa conflictiva. S'han topat al bosc i no s'han caigut especialment bé.

Captura de 'Sueños de Libertad' amb Begoña seriosa amb una camisa de quadres taronja
'Sueños de libertad' ha mostrat la primera trobada tensa entre Begoña i Andrés | Atresmedia

Tanmateix, després el ressentiment ha estat desapareixent. A la llar familiar s'han tornat a veure i, quan tots dos intenten agafar un objecte que ha caigut, s'han tocat. I això ha propiciat que la màgia hagi sorgit entre tots dos.

Fins i tot, el fet que no hagin confessat al marit d'ella que ja s'havien vist al bosc ha deixat clara una cosa. Sembla que viuran un amor a foc lent i en secret que canviarà el rumb vital de tots dos. I amb això tindran lloc conflictes seriosos al si del clan.

Sueños de libertad: moments que s'acosten

Sueños de libertad, que avui comença a emetre's en l'horari d'Amar es para siempre, deixarà bocabadats els espectadors amb les històries que es produiran aquesta setmana. Per exemple, que Damian, el patriarca de la família Reina, té por de la seva vida després de l'accident que ha patit. Això el portarà a prendre una decisió que caurà com una autèntica bomba entre els seus éssers estimats.

A més, Jesús no deixarà de malmetre tothom contra el seu germà, temorós que li tregui el que considera que és seu. Tot sense oblidar que Begoña estarà preocupada perquè no aconsegueix quedar-se embarassada.

➡️ Televisió

Més notícies: