Muntatge de 'Pecado Original' amb Yildiz somrient amb una samarreta morada, el logotip de la sèrie i unes fotos d'una parella

TELEVISIÓ

'Pecado Original' aireja unes fotos que confirmen la infidelitat de la protagonista

'Pecado Original' ha posat sobre la taula aquestes instantànies que fan un gir radical a la trama principal

Pecado Original ha emès el moment més inesperat i el que ha fet un canvi a una de les seves històries principals. Ha deixat bocabadats els seus espectadors amb l'aparició d'unes imatges que han obert els ulls a un dels protagonistes, a Halit. I és que li han permès saber que la seva xicota, Yildiz, li ha estat infidel.

Pecado Original ha fet que Şahika sigui la propietària d'aquestes instantànies i que les hagi donat a l'empresari, perquè conegui la veritat. Això sí, no li les ha lliurat a canvi de res. Li ha fet una proposta que donarà molt de joc.

Pecado Original mostra, per fi, les fotografies de la infidelitat de Yildiz

Pecado Original ha portat Yildiz a viure un afer amb Kerim, a l'esquena del seu promès. Encara que està enamorada del jove, la seva relació no ha arribat a bon port, i ha decidit tirar endavant amb els seus plans de boda, com si no hagués passat res. Però el que desconeix és que Halit ja sap que li ha estat infidel.

Plànol curt de Halit i Ender parlant en una escena de 'Pecado Original' amb rostre seriós
'Pecado Original' ha exposat que Halit vol demostrar a tot preu la infidelitat de la seva parella | Atresmedia

La sèrie turca d'Antena 3 ha portat el patriarca de la família Argun a voler venjar-se de la noia. I la primera cosa que ha fet ha estat provocar trobades entre els dos amants, per veure si així podia fotografiar-los junts. D'aquesta manera, tindria les proves en el seu poder per trencar el compromís i, a més, treure-li la custòdia de Halitcan.

Pecado Original ha vist que ell no ha aconseguit aquest propòsit pel seu compte. Encara que sí que ho ha aconseguit Ender, que, per tornar-li la traïció a Yildiz, s'ha reconciliat amb ella. I fruit d'aquest acostament ha aconseguit fotografiar-la amb Kerim.

Tot i això, qui primer ha obtingut imatges dels joves ha estat Şahika. Aquesta en guardava diverses a la seva caixa forta i, en descobrir el pla de Halit, ha decidit ajudar-lo. Així, ha tret les fotos i li les ha lliurat.

Captura de 'Pecado Original' amb Halit amb unes fotos a la mà de Yildiz amb Kerim el 31 de gener de 2024
'Pecado Original' ha tret a la llum les proves gràfiques de la deslleialtat de Yildiz | Atresmedia

D'aquesta manera, el patriarca de la família Argun ha pogut veure escenes properes de la seva xicota amb Kerim. Hi apareixen sols, somrients i agafant-se de la mà. I això ha deixat absolutament perplex aquell, que ja té en poder seu el que necessita per executar la seva venjança i demostrar la deslleialtat de la seva noia.

Şahika, per descomptat, no li les ha donat sense més ni més. Li les ha ofert a canvi d'una cosa inesperada: “És un gran honor per a mi poder ajudar-te, però tinc una petita condició. El dia que havies de casar-te amb Yildiz, et casaràs amb mi”.

“El que jo vull és evident: un cop vaig ser ofesa i ara el destí m'ho ha posat a tret. Podia dir-se que aquest és el meu pla de venjança. Si vols fer un gol a Yildiz, és la teva oportunitat”.

Captura de 'Pecado Original' amb Halit mirant Sahika mentre parla el 31 de gener de 2024
'Pecado Original' ha sorprès amb la singular proposta que ha rebut Halit | Atresmedia

La seva proposta, com es podia esperar, ha estat acceptada. Halit es casarà amb la seva enemiga, encara que ho mantindran en secret fins que arribi el moment que tot salti pels aires. I, si no canvien les coses, sembla que això passarà el dia de la boda que ell té organitzada amb aquella que és la seva xicota.

Pecado Original prepara més sorpreses per avui

Pecado Original, al capítol d'aquesta tarda, mostrarà a l'empresari Argun explicar el pla al seu millor amic. Pla que tira endavant a l'esquena de Yildiz, que continua amb els preparatius per al seu enllaç. Encara més, ha organitzat una festa de comiat de soltera, que com es veurà avui generarà moments d'enorme tensió.

A més, a l'episodi d'aquest divendres es produirà un altre fet inesperat. Kerim i Mert veuran frustrats els seus plans de desvalisar l'empresa. Coneixeran que al primer li han retirat el poder de signatura, per la qual cosa li han rebutjat les peticions de préstecs.