Muntatge de '4 estrellas' amb Rita i Rafael junts somrient, el logotip de la sèrie i un emoji d'un petó

TELEVISIÓ

La boda de '4 estrellas' està en perill després del petó inesperat de dos personatges

L'enllaç més esperat de '4 estrellas' podria no dur-se a terme després del petó protagonitzat per dos personatges

4 estrellas va emetre ahir dijous el seu capítol número 148. La popular comèdia d'embolics de La 1 finalitza una setmana en què els últims esdeveniments fan que la trama sigui encara més interessant. En concret, hi ha una boda que podria no celebrar-se a causa d'una cosa que ningú a hores d'ara podria esperar.

4 estrellas va finalitzar la setmana amb un episodi titulat "Eva al desnudo" (en català, 'Eva a plena llum') en què la discussió entre Ainhoa i el seu germà Pedro va desembocar en un nou acostament amb Luz. Però sens dubte el més destacat és el que ha aconseguit Eva en poder seduir Rafael perquè torni al seu costat.

4 estrellas fa que trontolli la boda més esperada

Només va haver de revelar un fosc secret de l'empresari i fer-li un petó molt apassionat per provocar la fúria de Rita. Així, queda clar que almenys de moment la boda que tenien planejada és possible que no continuï endavant.

Però això no és tot, Rafael, a més, ha de bregar amb la presència de Leo, el seu misteriós germà que acaba de venir dels Estats Units. Aquest apareix a Vera del Rey amb aires de grandesa, presumint de la seva meravellosa vida a Miami, i elogiant interessadament tot aquell amb qui es creua.

Aparentment, l'únic motiu de la seva visita és el seu desig de veure passar el seu germà per l'altar per tercera vegada, cosa que ara ha quedat en dubte.

Tot i això, Rafael coneix bé el seu germà i sap de sobres que per a ell els vincles familiars no són importants. Així ho va demostrar amb la seva absència quan va morir la mare de tots dos. Aquesta és la raó per la qual l'empresari sospita que Leo ha tornat per demanar-li feina, després del fracàs del seu últim projecte empresarial.

Leo, immers en un delicat moment econòmic, demana al seu germà que li faci un lloc en el projecte relacionat amb l'energia eòlica. Davant els dubtes evidents del seu germà deixa caure una perillosa amenaça: “Em deixaràs fora, amb això que sabem l'un de l'altre?”.

L'arribada del germà de Rafael a 4 estrellas afegeix més tensió a la trama

La tornada de Leo es produeix en el moment menys oportú de 4 estrellas, perquè Rafael es troba en una situació complicada. S'acaba de saber que va mantenir un idil·li amb Paz, la seva cunyada; a més, la seva segona dona, Eva, apareix a Vera del Rey per seduir-lo. Després de fer-li un petó a ella, la seva boda amb la Rita es troba en perill.

Captura de '4 estrellas' amb Rafael i Rita rient junts
La felicitat entre Rita i Rafael s'ha vist entelada pel petó amb Eva | RTVE

Aquesta cruïlla de situacions posa en dubte que se celebri el que seria el pròxim enllaç matrimonial de Rafael. La manca de confiança de Rita és evident, ella ha d'afrontar la realitat que té davant dels ulls. És conscient que la seva parella és incapaç de mantenir-se fidel i això serà el que marqui a partir d'ara el destí de tots dos.

Caldrà esperar els capítols de la setmana que ve de 4 estrellas per saber què passarà amb la relació de Rita i Rafael. A més, s'aclarirà quin és el motiu real que ha portat Leo de tornada dels Estats Units.