Primer pla de Nagore Robles feliç a la premiere d''Avatar'

TELEVISIÓ

Nagore Robles fa un tracte amb Telecinco en confirmar la seva relació amb Carla Flila

Nagore Robles, que ha estat d'escapada amb la influencer, pot fer un pas important a Telecinco

Nagore Robles des de fa hores està de màxima actualitat, tant que fins i tot ha aconseguit ser trending topic. El motiu és que, de manera inesperada, ha llançat un desafiament a Telecinco  i aquest grup li ha respost deixant-la callada. Per això ara té una sucosa oferta per, ni més ni menys, convertir-se en concursant de l'actual edició de Supervivientes.

Nagore Robles ha de donar una resposta com més aviat millor, però no és fàcil. Primer, pels compromisos professionals i perquè s'està recuperant d'una operació d'esquena. Segon, perquè ara està gaudint d'una nova relació sentimental, que s'ha confirmat amb una fotografia publicada on apareix fent-se petons.

Nagore Robles ja no amaga la seva relació

Nagore Robles fa temps que es rumorejava que mantenia un idil·li amb la influencer Carla Flila. I és que totes dues havien compartit a les seves xarxes nombrosos moments juntes, encara que sempre envoltades de més amics. Tot i això, en les últimes hores s'ha confirmat que viuen una història d'amor, ja que ha vist la llum, a Semana, una imatge d'elles fent-se un petó.

Foto del viatge de Nagore Robles amb la seva amiga Carla Flila
Nagore Robles, que fa temps que fa plans amb Carla, ha vist confirmar-se la relació amb la publicació d'un petó | @nagore_robles

Per si no n'hi hagués prou, Nagore Robles, com la seva noia, ha mostrat al seu compte d'Instagram l'escapada que han fet aquesta Setmana Santa. En concret, han fet un viatge amb autocaravana pel nord d'Espanya, exactament per Cantàbria.

A les imatges que ha pujat es veu que han compartit llit, que han estat acompanyades del seu gos i que han gaudit. Han fet esport, han vist sortides de sol al costat del mar i han contemplat capvespres espectaculars a la zona de Gerra.

Nagore Robles rep la proposta de treball més inesperada

Nagore Robles està passant un bon moment personal al costat de la seva noia, segons el que s'ha vist. I ara és quan li ha sorgit l'oferta de feina a Mediaset més sorprenent. L'ha rebut durant l'última gala de Supervivientes, concretament de Conexión Honduras.

La basca ha estat a plató exercint com a col·laboradora, per la qual cosa ha hagut d'abordar la marxa de Carmen Borrego del concurs. Una marxa que ha portat Makoke a afirmar: “Nagore vol anar com a candidata a substituir-la”. Davant d'això, Sandra Barneda, la seva ex i conductora del reality, li ha preguntat a Robles: “Et proposes de debò com a substituta?”.

Nagore Robles, tan directa com sempre, ha respost afirmant: “Si em paguen el mateix que a Carmen, vaig”. I aquí ha arribat la sorpresa, ja que la presentadora de Supervivientes li ha respost: “Diem sí a la teva condició per anar a l'illa. Si firmes ja anar al reality, cobraràs el mateix que ella”.

A això ha afegit: “Això va completament de debò. Si firmes el contracte abans que s'acabi el programa, et donem els bitllets d'avió”.

Captura de Nagore Robles al costat de Sandra Barneda al plató de Supervivientes
Nagore Robles ha rebut la inesperada proposta de 'Supervivientes' | Mediaset

Robles s'ha quedat muda, al contrari que el públic del plató i de les xarxes, que ha aplaudit la possibilitat que sigui concursant. Després ha intentat calmar la situació afirmant: “Hi ha un compromís laboral que tinc. Si aquest compromís m'espera, pujo a l'avió, si veig que el contracte és el mateix que de Borrego”.

Per tant, ha demanat temps per poder parlar amb qui corresponia per aquest acord professional que té i Sandra li ha donat fins al final de la gala. Tot i això, quan ha arribat l'hora de la veritat, la presentadora li ha ofert que es pensi la resposta i que la doni demà dimarts a Tierra de Nadie. Davant d'això, ella ha estat d'acord: “Una decisió no es pren a la lleugera, perquè jo no abandono”.

“Si vaig és fins al final i ho necessito pensar”. Lògicament, haurà de valorar molt bé marxar pels contractes que tingui tancats, per la salut i per la parella. És clar, perquè amb aquesta es troba vivint un moment molt dolç i feliç, que suposa paralitzar durant força setmanes.

Captura de Sandra Barneda i Nagore Robles amb cares serioses al plató de Supervivientes
Nagore Robles té una difícil decisió entre mans | Telecinco

Per tant, queden unes hores per conèixer si Robles decideix o no convertir-se en participant de Supervivientes. Si dona el sí, serà un important revulsiu per al reality, ja que ella té molts fans. Seguidors que estan disposats a aconseguir que es converteixi en la guanyadora, com ho va ser d'Acorralados el 2009.

➡️ Televisió

Més notícies: