Fotomuntatge amb una imatge de Sandra Barneda i Ángel Cristo amb el logo i fons de 'Supervivientes'

TELEVISIÓ

Sandra Barneda, contundent amb l'última provocació d'Ángel Cristo a 'Supervivientes'

Sandra Barneda, una vegada més, s'ha vist en la necessitat d'enfrontar-se i retreure la seva actitud a Ángel Cristo

Sandra Barneda s'ha tornat a posar aquest any al capdavant de Conexión Honduras i la veritat és que li està anant molt bé en audiències. Això sí, no li resulta gens fàcil tenir sota control alguns concursants. En concret, ens estem referint a Ángel Cristo.

Sandra Barneda ha topat a l'última gala de Supervivientes amb les provocacions i atacs del participant a un dels seus companys, a Mario. I això l'ha portat a haver de retreure-li rotundament la seva actitud i les seves paraules. Tot i que sembla que a ell no li ha importat gens.

Sandra Barneda és testimoni de l'últim enfrontament entre Ángel Cristo i Mario a Supervivientes

Sandra Barneda ha hagut de parar els peus a Ángel Cristo en alguna ocasió des de començament d'edició de Supervivientes. Per exemple, quan ell va carregar durament contra Carmen Borrego. I, a les últimes hores, la catalana ha hagut de tornar a fer-ho, ha hagut de posar-se molt seriosa i ferma amb el concursant.

Tot s'ha iniciat quan el reality ha emès unes imatges de la darrera prova que el fill de Bárbara Rey va fer enfrontant-se a Mario. Va aconseguir guanyar-li a aquest, cosa que va portar conflicte. I és que el perdedor va denunciar que havia perdut perquè aquell havia fet trampes, alhora que el va acusar de ser un maleducat.

Després de l'emissió de les imatges, la presentadora ha permès a Ángel que pogués respondre les acusacions del seu company i el conflicte ha esclatat. Cristo ha estat molt contundent: “Mario no sap ni guanyar ni perdre. Sempre està posant excuses i cada vegada que perd una prova dona la culpa a algú de l'equip o a qualsevol cosa”.

Captura de Mario i Ángel Cristo amb rostres seriosos
Sandra Barneda ha estat testimoni del dur enfrontament entre Ángel Cristo i Mario | Telecinco

Davant d'aquests comentaris, l'assenyalat li ha respost: “Ja ha parlat el savi, qui ho sap tot. No hi poso excuses, he guanyat tres proves des que vaig arribar i fins a l'altre dia no vaig protestar. A més, tu vas com sempre, al darrere i per provocar”.

Sandra ha comprovat que el fill de Bárbara Rey no s'ha quedat callat: “Jo et dic les coses a la cara. Tu t'has desinflat com un globus”. Paraules davant les quals Claudia, parella de Mario, ha saltat: “Per què ets tan maleducat?”.

Sandra Barneda es mostra ferma amb Ángel Cristo al directe de Supervivientes

Sandra Barneda ha estat testimoni que la tensió entre els dos participants ha anat a més. Tot perquè Ángel ha acusat el seu contrincant de tenir l'avantatge de concursar amb la seva noia, perquè mai no es nominaran, i això “és una vergonya”. A més, ha manifestat que ells dos “el que volen és apujar el seu nombre de seguidors i han dit que no els compensa ser aquí, perquè guanyen més fora”.

Davant d'això, Mario li ha contestat: “Tu has explicat que l'únic que volies era passar les hores, dormir i no fer res, perquè odies la direcció i el programa. Així que calla. Deies que tres setmanetes aquí i marxaves a fer programes fora”.

L'ex de Nagore Robles ha intentat que la situació es calmés. Ho ha fet dient-los que l'oracle els plantejava fer un pols, ja que el conflicte s'ha originat per veure qui era el més fort. Tot i això, Ángel ha dit contundent: “No, això ho decideixo jo”.

I aquest comentari ha fet que Sandra Barneda hagi hagut de tornar a parar-li els peus en ple directe. S'ha posat seriosa i ferma per deixar-li anar: “Què decideixes tu? Calmem-nos, respirem tres vegades. Sí, perquè esteu dient coses, sobretot tu Ángel, de les que us penedireu”.

Captura de Sandra Barneda renyant amb Ángel Cristo
Sandra Barneda ha hagut de posar-se seriosa amb Ángel Cristo | Telecinco

De moment, la situació s'ha quedat així, però veient l'actitud 'xulesca' de Cristo, tot sembla indicar que hi haurà més conflictes. I no només amb alguns dels seus companys, sinó també amb la mateixa organització.

➡️ Televisió

Més notícies: