Muntatge de María Patiño amb rostre neutre, el logotip de Mediaset i un emoji de sorpresa

TELEVISIÓ

María Patiño, en ple divorci amb Mediaset, reapareix per una raó molt important

María Patiño ha tornat a posar-se al focus mediàtic amb uns missatges referits a la seva antiga cadena, Telecinco

María Patiño està vivint una nova etapa professional fora de la televisió. Després de la cancel·lació de Sálvame i del Deluxe, s'ha sumat que Mediaset ha posat fi al seu camí com a presentadora de Socialité. Per això està intentant sortir a la superfície fora del grup esmentat.

En aquest moment complicat, María Patiño ha reaparegut públicament les últimes hores. Ho ha fet publicant uns tuits referents al mitjà en què va treballar. I és que hi ha volgut donar suport al seu amic, Jorge Javier Vázquez, que ahir tornava a la televisió amb Supervivientes.

María Patiño, atenta a l'èxit del seu company, torna al focus mediàtic

María Patiño no travessa el seu millor moment a l'àmbit laboral. El motiu és que Mediaset va cancel·lar dos dels programes en què treballava i va optar per substituir-la com a presentadora en aquell que conduïa els caps de setmana. Per tant, s'estan reinventant i ja l'hem vista en un teatre ballant i conduint alguna gala.

La gallega ja no té vincles amb Telecinco, però això no impedeix que segueixi atenta tot allò que té a veure amb aquesta cadena. Un exemple és que ahir no es va perdre l'estrena de la nova edició de Supervivientes, que va triomfar en audiència. Ho va veure, bàsicament, perquè va suposar que Jorge Javier Vázquez, un dels seus millors amics, tornaria a la televisió.

Captura de Jorge Javier Vázquez a 'Supervivientes'

Aquesta circumstància ha fet que María hagi reaparegut i s'hagi posat al focus mediàtic. Ha succeït així després que hagi utilitzat X, abans Twitter, per comentar la tornada del català. I la veritat és que ha deixat clar que ha quedat encantada amb la feina d'ell i amb l'afecte que ha tingut.

Amb el primer comentari a les xarxes ha ressaltat l'entrada que ell va tenir a plató i la manera com el públic el va acollir. Ha escrit: “Orgullosa de la rebuda a Jorge Javier”. Rebuda que a ell va estar a punt de fer-lo plorar.

Tweet de María Patiño orgullosa de la rebuda de Jorge Javier Vázquez el 7 de març de 2024

María Patiño llança una indirecta a Mediaset

Aquest matí María Patiño, després de conèixer que Supervivientes va triomfar en audiència, ha tornat a publicar un missatge a X. Aquest ha estat tota una indirecta a Mediaset i a la manera com els últims mesos ha acabat amb programes, col·laboradors i presentadors.

Les seves paraules exactes han estat aquestes: “Els que tenen el poder real, els que decideixen si marxes o et quedes és el públic”. Vaja, clar i net. Ha deixat de manifest que són els espectadors els que han de triar les persones que han d'estar a la televisió i no els directius que no saben què els agrada.

Tweet de María Patiño parlant sobre el públic el 8 de març de 2024

Aquest comentari de María Patiño no ha deixat indiferent ningú. N'és una bona mostra que són molts els internautes que s'han animat a opinar, donant absolutament la raó a ella.

Exemples són missatges com aquests: “Jorge Javier Vázquez és únic i ens falteu tots, cal la vostra tornada ja. No volem una tele rància i avorrida amb olor de naftalina” i “Totalment d'acord. El públic estimem els millors i, per a mi, ho sou vosaltres”.

Als quals s'uneixen uns altres: “Alguns senyors avui s'estaran mossegant les llengües per les decisions que van prendre fa mesos i les conseqüències econòmiques que estan tenint” i “Això és. Ens faltava Jorge, però també aquells que, durant anys i una pandèmia, ens heu fet evadir-nos, riure, plorar i ens heu ficat al vostre món. Mil gràcies i espero poder-vos veure molt aviat”.

➡️ Televisió

Més notícies: