Muntatge de Pablo Motos somrient amb camisa blanca, David Broncano amb rostre neutre i un VS
TELEVISIÓ

El problema a què s'enfronta David Broncano arran de declarar-se enemic de Pablo Motos

David Broncano haurà d'afrontar una dificultat en el seu objectiu de guanyar el seu enemic Pablo Motos

David Broncano està a punt de fer un pas que el col·locarà cara a cara amb una figura molt important a la televisió. El còmic i presentador gallec ha rebut una oferta amb què pretén desbancar el mateix Pablo Motos de la seva posició com a líder d'audiències de l'horari de màxima audiència. Haurà de demostrar que pot arribar a les xifres d'El Hormiguero, una tasca que molts ja han comprovat és complicat.

RTVE acaba de tancar el que serà sens dubte el fitxatge televisiu de la temporada. La corporació pública té la intenció d'incorporar el format de David Broncano a la graella de programació de La 1.

David Broncano sap la dificultat que suposa enfrontar-se a Pablo Motos

La idea és que La resistencia sigui l'espai que li retorni bons resultats de seguiment en una franja com és la nit. L'objectiu no és cap altre que emetre l'irreverent xou de Broncano coincidint amb el programa de Pablo Motos.

Un nou intent de RTVE de millorar les seves xifres a l'horari de màxima audiència. L'ens públic ja va fracassar amb sèries com 4 estrellas, o No sé de qué me hablas, el programa d'entrevistes que Mercedes Milá i Inés Hernand presentaven.

Les converses entre Broncano i la cadena pública ja estan molt avançades, només falta l'aprovació del contracte per part del Consell d'Administració. La Corporació planeja aconseguir les properes tres temporades del format d'èxit. El pressupost està entre els 12 i 14 milions d'euros per any, un projecte que començaria el pròxim mes de setembre.

Cartell de La Resistència amb David Broncano, Jorge Ponce o Grison

D'aquesta manera, el còmic, que s'ha convertit en referent de la televisió de pagament, fa el salt a la televisió en obert. En aquests moments Broncano compta amb un canal propi dins de Movistar Plus+ dedicat exclusivament a l'emissió de La resistencia les 24 hores.

Traslladar aquest èxit a La 1 és l'objectiu que s'han proposat aquests moments. Un repte en què han de comptar amb la competència. El Hormiguero és un espai que compta amb una audiència fidel tal com ha demostrat des que es va estrenar el 2006.

David Broncano provarà sort amb el seu programa La Resistència en obert

Pablo Motos, de moment, no s'ha pronunciat sobre el nou competidor. Amb tot, el presentador d'Antena 3 no ho tindrà gens fàcil aquesta vegada. La Resistencia, que s'emet en tancat, té 2,7 milions de seguidors a Instagram; El Hormiguero, amb 18 anys d'història darrere seu, compta amb el suport d'1,8 milions.

Primer pla de Pablo Motos amb rostre seriós

L'espai de Broncano es caracteritza per un llenguatge bregant, imprevisible i irreverent, entrevistes sense filtres ni guions en què no hi ha vergonya. Ingredients que podrien atrapar l'audiència o potser tot al contrari.

Broncano va aparèixer per primera vegada a la televisió el febrer de 2006. David, que llavors tenia 19 anys, va participar en el concurs Metro a metro de Telemadrid que presentava Javier Capitán. Però no va ser fins a l'any 2008 quan va trobar l'oportunitat amb què iniciaria la carrera televisiva.

Aleshores Paramount Comedy va acceptar un monòleg seu per al programa Nuevos cómicos, començant la seva carrera en l'humor i les actuacions en directe. Després va arribar la seva col·laboració amb Andreu Buenafuente a Late Motiv, espai que el va catapultar a la fama i va fer que li confiessin la conducció d'un programa propi, La resistencia.

➡️ Televisió

Més notícies: