Muntatge de Jorge Javier Vázquez presentant 'Supervivientes' en vestit blanc, un gràfic de barres i els logos de La 1, Telecinco i Antena 3
TELEVISIÓ

Audiències ahir: Jorge Javier Vázquez sobreviu i es converteix en enemic d'Antena 3

Les audiències d'ahir han evidenciat que Jorge Javier Vázquez ha tornat a la televisió amb magnificència


Les audiències d'ahir eren molt esperades avui, ja que hi havia curiositat per saber què va passar amb la tornada de Jorge Javier Vázquez a la televisió. Hi havia interès per descobrir si el seu retorn a la pantalla petita amb la nova edició de Supervivientes rebia el suport del públic o no.

Doncs bé, les audiències d'ahir han dictat sentència: Jorge Javier Vázquez continua comptant amb el suport dels espectadors. Només cal saber que va ser líder indiscutible de la seva franja horària i que, per tant, es va convertir en el pitjor enemic de l'habitual èxit d'Antena 3.

Les audiències d'ahir revelen l'èxit indiscutible de Jorge Javier Vázquez amb Supervivientes

Les audiències d'ahir han donat aquest matí una enorme alegria a Mediaset i Jorge Javier Vázquez. Han evidenciat que el retorn d'ell a la tele amb l'estrena de la nova edició de Supervivientes ha estat un autèntic triomf. El públic va donar suport majoritàriament a la proposta d'ahir a la nit de Telecinco.

Hi havia expectació amb el reality i, sobretot, amb la tornada de Jorge a la pantalla petita després del fiasco de Cuentos Chinos, però no es podia preveure una dada tan fantàstica. En concret, el programa va aconseguir ser líder de l'horari de màxima audiència. Va triomfar amb el 21,7 %, al voltant de sis punts més que a l'estrena de l'edició de 2023, i 1.645.000 espectadors.

Captura de Jorge Javier Vázquez a la seva entrada a 'Supervivientes'

Tot això sense oblidar que les audiències han determinat igualment que va obtenir un 42,1 % de fidelitat. Encara més, va aconseguir un 22,5 % en TC i va acumular la barbaritat de 3.908.000 espectadors únics.

Vaja, que el català i el reality van fer que aquest passés a ser l'enemic principal d'Antena 3, que va perdre el lideratge nocturn. No va poder fer res per guanyar aquesta batalla i això que tenia com a arma el nou capítol de la sèrie espanyola Entre Tierras. Aquesta ficció, que és cert que va millorar una mica respecte a la setmana anterior, va ser la segona opció més vista amb només l'11,2 %.

Les audiències han determinat, de la mateixa manera, que a TVE tampoc li va sortir bé la seva estratègia de portar ahir a la nit una nova emissió de Maestros de la Costura. Aquest concurs va obtenir un escàs 6,8 %, cosa que l'enfonsa de manera definitiva.

Les audiències d'ahir van viure grans moments amb Jorge Javier Vázquez

Les audiències d'ahir han demostrat que els espectadors es van quedar enganxats a Supervivientes. Ho van fer perquè el reality els va oferir moments molt especials, que ningú no volia perdre's.

Entre aquests instants màgics de la nit va destacar l'entrada de Jorge Javier al plató. Aquest va pronunciar unes paraules emocionants, i també ho va ser l'acollida que li va donar el públic present. Per això, ell va arribar a afirmar que estava a punt de plorar.

De la mateixa manera, també va sobresortir el salt des de l'helicòpter de Carmen Borrego. Aquesta es va fer molt de pregar, però al final va aconseguir llançar-se a la mar i la veritat és que ho va saber resoldre molt bé. Tant és així que els espectadors van decidir premiar-la per aquest, permetent que pogués decidir en quin grup volia ser-hi.

Així ho van fer saber a les xarxes socials, pendents del salt de la Carmen Borrego i de la reacció de la seva germana, Terelu Campos.

Tweet d'una seguidora de 'Supervivientes' amb un vídeo de Terelu Campos veient Carmen Borrego el 7 de març de 2024

Això sí, un altre dels instants més màgics de la nit va passar quan es va revelar que no hi havia 17 concursants, que eren els confirmats. N'hi haurà algun més. Sí, perquè dos participants de Supervivientes del passat tornen a l'illa.

Diumenge que ve serà quan se'n reveli la identitat. De moment, només es coneixen les inicials dels noms: L. M. i F. J. Davant d'aquestes, a les xarxes s'està especulant amb la possibilitat que siguin Laura Matamoros i Kiko Jiménez.

Captura amb els sacs dels dos nous concursants de 'Supervivientes'
➡️ Televisió

Més notícies: