Muntatge de Daniel Anglès i una foto amb el seu xicot

TELEVISIÓ

La història d'amor de Daniel Anglès, d'‘Eufòria’, amb un aspirant d'Eurovisión

Daniel Anglès, professor d'‘Eufòria’, i Víctor Arbelo no paren de compartir el seu amor a través de les xarxes socials

El cantant i professor d'Eufòria, Daniel Anglès, porta tota la vida dedicant-se al món del teatre. La seva passió per aquesta art escènica el va portar a fundar als anys 90 la companyia El musical més petit i a ser el director artístic del Teatre Condal de Barcelona.

Tot i que Daniel Anglès no només és afortunat en el terreny professional. El músic, que ara treballa com a professor a Eufòria, també és un afortunat en el terreny de l'amor. Se sap poc de la relació de Daniel Anglès i el seu marit, el també músic Víctor Arbelo, però tots dos es van casar el 2018.

Daniel Anglès i Víctor Arbelo: la història d'amor

Encara que han transcendit poques dades sobre la relació entre Daniel Anglès i Víctor Arbelo, tots dos mostren el seu idil·li a les seves xarxes socials. El 2017, Anglès va participar en el programa El Sopar, de Roger de Gràcia a TV3. Va ser en aquest espai on va anunciar que li demanaria matrimoni al Víctor Arbelo.

El casament entre Anglès i Arbelo es va celebrar el 17 de juny del 2018. I la parella va deixar Barcelona i es va instal·lar a Castellví de Rosanes, un poble a prop de Gélida, en una casa de camp.

Daniel Anglès i Víctor Arbelo al seu casament

Pel que fa a ampliar la família, Daniel Anglès explicava a Al Cotxe! que era una idea que cap dels dos tenia al cap. “No vull tenir fills, ho tinc claríssim. Admiro la gent que ho fa i veig el sacrifici que suposa”, explicava Anglès.

“He bolcat aquesta necessitat en els meus dos nebots i em sento molt satisfet. Em veig incapaç de fer el sacrifici que ha fet la meva germana amb els meus nebots”, se sincerava amb l'Eloi Vila.

La carrera de tots dos no ha fet res més que créixer. El 2022, Daniel Anglès començava el seu camí com a director artístic i professor a Eufòria. La parella sempre s'ha donat suport en l'àmbit professional, fins i tot quan les coses no han anat bé del tot. I és que l'any passat, Víctor Arbelo va patir un revés pel qual no es va poder presentar a Eurovisió tot i ser un dels aspirants.

Daniel Anglès amb la seva parella, Víctor Arbelo

Víctor Arbelo, el marit de Daniel Anglès, es va quedar a les portes d'Eurovisión

L'any 2023, el marit de Daniel Anglès va ser un dels candidats per representar San Marino a Eurovisión. No obstant això, Víctor Arbelo va haver de dir adeu a aquest somni.

De fet, el passat 22 de febrer, Arbelo explicava en una entrevista que havia patit una grip molt forta. “He estat malaltíssim, com no ho he estat en moltíssim temps”, apuntava.

Aquest cop a la salut li va impedir que es postulés a Eurovisión, encara que la seva carrera musical va continuar endavant. El passat 28 de febrer, el marit del Daniel Anglès presentava el seu segon disc, El club de la idiotez.

➡️ Televisió

Més notícies: