Fotomuntatge de les instal·lacions de TV3 amb una emoticona de sorpresa

GENT

El drama més desconegut d'un ex de TV3: arruïnat i separat de la seva dona

Un ex de TV3 confessa el seu drama més desconegut

Moltes vegades la vida ens juga males passades i és que ningú està exempt de patir algun dur revés. Aquest és el cas d'un ex de la televisió pública de Catalunya que ha compartit amb el públic el seu drama més desconegut. Estem parlant de Carlos Latre el qual es va obrir en canal al podcast de Vicky Martín Berrocal.

Fa pocs dies que s'ha estrenat la nova temporada de Tu cara me suena a Antena 3. Carlos Latre forma part del jurat de l'aclamat programa, però no tot a la vida de l'humorista ha estat un camí de roses. Així doncs, Carlos Latre ha parlat dels seus greus problemes econòmics i de la seva dolorosa separació.

El drama més desconegut de Carlos Latre

Carlos Latre es va estrenar al món de la televisió de la mà de TV3 al programa Xou com sou. No obstant això, la seva popularitat es va disparar durant la seva participació a Crónicas Marcianas de Telecinco. Tal com va expressar el protagonista, després de finalitzar aquest programa, va patir un cop dur en la seva vida personal.

"Vaig fitxar per Cuatro quan acabava d'estrenar, i allà em van plantejar una sitcom de tres temporades", va assegurar Carlos Latre. Però el projecte va ser un desastre i no va acabar d'enganxar l'audiència, així la cadena el va cancel·lar després d'emetre els seus cinc primers capítols.

"Vaig pagar tot el vestidor i l'equip per tres temporades, i no tenia diners per pagar la quota de la casa i un lloguer", va sentenciar. D'aquesta manera, després d'embarcar-se en aquesta nova aventura, Carlos Latre va perdre tot el seu capital i d'un dia per l'altre es va veure amb una mà al davant i l'altra darrere.

Imatge de Carlos Latre somrient

Carlos Latre i la seva dolorosa separació

Per si no n'hi hagués prou, Carlos Latre també va viure un cop dur pel que fa a la seva relació sentimental. L'humorista es va sincerar al podcast de Vicky Martín Berrocal parlant de la dolorosa separació de la seva dona Yolanda. I és que encara que la decisió de separar-se la va prendre ell, no va ser gens fàcil.

"Ho havia fet tot amb ella i necessitava la meva individualitat per saber qui era i què volia". La parella va deixar la seva relació durant dos anys després d'estar una dècada junts, tot i això, després d'aquesta aturada, van decidir tornar-ho a intentar.

➡️ Gent

Més notícies: