Muntatge del plató de 'Gente Maravillosa' al fons, Sergio Ramos somrient amb un vestit blau i una corbata granat i Pilar Rubio parlant amb una brusa de talps

TELEVISIÓ

'Gente Maravillosa' fa que Pilar Rubio confessi una dada nova sobre Sergio Ramos

Pilar Rubio ha parlat clar i net al conegut programa de Canal Sur sobre la seva vida amb Sergio Ramos

Pilar Rubio habitualment està d'actualitat, sigui per la seva relació amb Sergio Ramos o per les seves diferents feines a la televisió. I precisament ara ho és per totes dues coses alhora. Sí, perquè ha anat al programa Gente Maravillosa de Canal Sur i ha parlat de la seva vida al costat del futbolista del Sevilla.

En concret, Pilar Rubio ha sorprès explicant una cosa realment inesperada. Ha confessat que ha fet un pas difícil sentimentalment per apostar pel seu dia a dia amb ell i els seus quatre fills.

Pilar Rubio revela una dada desconeguda sobre la seva vida al costat de Sergio Ramos

Pilar Rubio és al focus mediàtic des de fa setmanes, ja que s'ha especulat amb la possibilitat que trenqués el seu matrimoni amb Sergio. Per això, són moltes les informacions i rumors que hi han sorgit. I, per aquest motiu, s'ha seguit amb gran interès el seu pas pel programa Gente Maravillosa, que condueix Toñi Moreno.

La presentadora madrilenya la veritat és que ha estat molt a gust a l'espai de Canal Sur. N'és una bona mostra que ha parlat sense embuts sobre la seva vida personal. I això l'ha portada a fer una confessió sorprenent.

Pilar ha admès que recentment ha fet un pas que li ha resultat difícil, però necessari per continuar apostant per la seva vida al costat de Ramos a Sevilla. El que ha fet ha estat vendre una casa que ella tenia a Granada i que tenia un gran valor sentimental. El motiu és que l'havia comprada amb el seu primer sou.

Captura de Pilar Rubio i Toñi Moreno xerrant a 'Gente Meravillosa'
Pilar Rubio ha explicat a 'Gente Maravillosa' el perquè s'ha desprès de casa seva a Granada | Canal Sur

Així, ha relatat que en el seu moment va decidir adquirir-la a aquesta ciutat perquè “m'encanta Granada, la seva gent i m'encanta passejar-hi”. Tanmateix, se n'ha desprès amb tot el dolor del seu cor: “La vaig vendre l'any passat. Ho vaig fer perquè, la veritat, estava més temps a Sevilla que a Granada”.

D'aquesta manera, Rubio ha deixat clar que, si s'ha desprès d'aquest immoble especial, és perquè aposta al màxim per la seva vida al costat de Ramos a terres sevillanes. I sobre aquest dia a dia també s'ha sincerat completament. Sobre això, ha afirmat que "vaig pel meu poble d'ara, Bollullos, i vaig feliç, contenta i tranquil·la".

“La gent és molt amable i tots ens han acollit molt bé. I, la veritat, hi tinc tot el que necessito”.

Pilar Rubio fa més confessions cridaneres

Pilar Rubio ha estat tan bé al programa que fins i tot ha parlat de la seva vida familiar. Per exemple, ha deixat de manifest que és complicat bregar amb quatre fills petits, però que tot és qüestió d'organització. Això sí, ha incidit que ella i Sergio reben molta ajuda de “les nostres famílies, la meva mare sempre hi és i la meva sogra, també”.

“No tenim problema per això. I després també és important que, quan som a casa, intentem fer-ho tot junts. Si un dels nostres fills vol dormir amb nosaltres, doncs dormim llavors els sis junts”.

En aquesta ostentació de sinceritat, també ha reconegut que no li importaria tornar a ser mare. Encara més, ha admès que. si tornés a quedar-se embarassada, voldria que novament fos un nen. Segons Pilar, ja sap com es comporten ells i li resultaria més fàcil que afrontar aleshores la cura i l'educació d'una nena.

Amb totes aquestes declaracions, Pilar ha deixat molt clar que no hi ha ruptura a la vista amb Sergio Ramos. Continuen junts, gaudint de la seva nova vida a Andalusia i feliços al costat dels seus quatre fills.