Muntatge amb Pilar Rubio i Sergio Ramos amb una imatge sortint de l'hospital amb el fill

GENT

Pilar Rubio aclareix si tornarà a ser mare amb Sergio Ramos

Pilar Rubio ha reaparegut a 'Gente Maravillosa', on ha parlat sobre Sergio Ramos i els seus plans de tornar a convertir-se en mare

Pilar Rubio s'ha presentat a Gente Maravillosa, on s'ha sincerat amb Toñi Moreno sobre la seva vida familiar amb Sergio Ramos.

La parella i els quatre fills gaudeixen d'un envejable estil de vida a Sevilla, tot i que també han hagut de fer front a forts rumors de crisi. Just per això, últimament Pilar ha decidit fer el pas de callar boques i pronunciar-se de manera contundent sobre el tema.

Captura de Pilar Rubio somrient a 'Gente Meravillosa'
Pilar Rubio parla sobre la seva família a 'Gente Maravillosa' | Canal Sur

De fet, fa molt poc es queixava del tracte que havia rebut per part de certs companys de professió. "Que la gent pugui opinar de la teva vida, ho veig fins i tot normal, perquè som personatges públics", assegurava.

I encara que ella intenta no deixar-se influenciar, sí que li han arribat a molestar certs comentaris. "Això és el que em dol, de la gent que no conec tant me fa, però dels meus col·legues no ho entenc i em fa sentir regular", remarcava.

Tot i això, i malgrat els rumors, tant Pilar Rubio com Sergio Ramos han deixat ben clar que estan més feliços i enamorats que mai.

Pilar Rubio confessa si vol tenir més fills

Just per això, segons ha deixat caure la comunicadora a Toñi Moreno, tampoc no li importaria tenir més fills amb el futbolista. És més, sembla que li agradaria anar a buscar un altre nen.

Respecte al seu dia a dia amb tants nens, Pilar assegura que el truc està a “organitzar-te, tenir un horari, més o menys com es pugui”.

I encara que de vegades se li faci pujada, ella es mostra encantada amb la família nombrosa que han format. "Quan vaig tenir el meu primer fill i vaig veure que no podia pensar només en mi. Has de fer tot el millor i ser la teva millor versió per a aquesta persona, perquè ets la responsable de la seva existència. Aquí ja vaig canviar moltes coses de la meva vida", reconeix.

Captura de Pilar Rubio i Toñi Moreno xerrant a 'Gente Meravillosa'
Pilar Rubio confessa si vol tornar a ser mare | Canal Sur

Hi era quan Toñi optava per fer-li la pregunta del milió. "No et ve de gust la nena?", li ha dit la presentadora. I, en resposta, Pilar Rubio ha sorprès tothom en deixar entreveure que podria estar intentant quedar-se embarassada.

"Si et dic la veritat, això no ho he dit a ningú, però bé. Aquí, en confiança. No, no estic embarassada, no m'importaria. Si ve, ve", ha confessat força tímida.

"Si no ve, no, doncs res. No crec que amb el ritme de vida que portem, puguem, però si en tingués un altre preferiria que fos un nen", aclaria tot seguit. Sobretot perquè "ja sap com funcionen els nens".