Fotomuntatge amb una imatge de fons d'un accident i al capdavant un agent de la Policia Local
SUCCESSOS

Multen un conductor borratxo després d'un accident i l'enxampen conduint poc després

L'home ha estat detingut acusat d'un delicte contra la seguretat del trànsit després de xocar contra un altre vehicle

Succés d'allò més surrealista. Un home ha estat enxampat conduint sota els efectes de l'alcohol fins a dues vegades en una hora. La Policia Local de Manresa captava el conductor, un veí de Sant Joan de Vilatorrada de 37 anys, després de xocar contra un vehicle estacionat al carrer Torroella del municipi.

Després d'això, a l'home se li practicava un test d'alcoholèmia, en què donava positiu. Tot i això, encara que al conductor se li havien obert diligències penals per un delicte contra la seguretat del trànsit, al cap d'una hora, la policia tornava a aturar-lo.

Enxampen un conductor ebri dues vegades en una hora

La Policia Local de Manresa enxampava un home conduint sota els efectes de l'alcohol fins a dues vegades en un termini de només una hora. L'acusat, un veí de Sant Joan de Vilatorrada de 37 anys, era detingut per primera vegada pels agents després de xocar el cotxe contra un vehicle estacionat al carrer Torroella de Manresa.

Imatge de la Policia Local de Blanes de Blanes

En arribar la Policia al lloc dels fets, segons ha informat Regió 7, se li ha practicat a l'home les proves d'alcoholèmia. El conductor ha donat 0,68 mg/l en aire espirat. Després d'això, se li han obert diligències penals per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Encara que tot no ha acabat aquí. I és que el conductor tornava a ser detingut pels agents de la Policia Local de Manresa una hora després. L'home, malgrat tenir ja diligències penals obertes, tornava a agafar el vehicle i a circular sota els efectes de l'alcohol.

Els agents han tornat a aturar el conductor, i li han practicat, per segona vegada, les proves de l'alcoholèmia. Aquest cop, l'home ha donat 0,64 mg/l en aire espirat. Tot i això, la Policia Local, en aquesta segona ocasió, l'ha sancionat amb una multa administrativa.

Un conductor ebri xoca contra un fanal

Diumenge passat, un altre home que conduïa sota els efectes de l'alcohol el seu vehicle va ser denunciat després d'impactar contra un fanal. Els fets succeïen a l'Hospitalet de Llobregat, a l'avinguda d'Amadeu Torner del barri de Santa Eulàlia.

El conductor, també de 37 anys, donava positiu a les proves d'alcoholèmia, i es van obrir diligències penals contra ell per un delicte contra la seguretat del trànsit.

➡️ Successos

Més notícies: