Imatge en què es pot veure diversos vehicles dels Bombers de la Generalitat i del SEM
SUCCESSOS

Mor un home després d'incendiar-se casa seva de matinada

A l'arribada dels Bombers, les flames ja s'havien estès per complet per la façana de l'edifici

Un home ha perdut la vida aquesta matinada després d'incendiar-se el seu habitatge a Badalona. Els fets han tingut lloc al voltant de la 1:35 a l'àtic número 8 del carrer de Granada, al barri de la Pau.

El cos d'emergències han activat vuit dotacions per intentar sufocar les flames, segons ha informat Bombers de la Generalitat en un comunicat aquest dimarts. En un inici, pel fet que el foc estava desenvolupat per complet, els Bombers han hagut de treballar des de l'exterior.

Ha estat quan han pogut accedir a l'àtic d'edifici, un bloc de quatre pisos d'alçada, que han trobat el cadàver d'un home. Els veïns de l'escala han estat evacuats en un primer moment com a mesura de precaució.

El foc s'havia desenvolupat completament

Els Bombers de la Generalitat, després de rebre l'avís de l'incendi poc abans de les 2:00 de la matinada, ha activat vuit dotacions, entre les quals hi ha una autoescala, quatre camions d'aigua, dos vehicles lleugers de comandament i coordinació, i un vehicle amb efectius del Grup Operatiu de Suport (GROS).

També s'ha traslladat al lloc personal sanitari del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) amb set ambulàncies i cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra.

A l'arribada dels Bombers a l'edifici, de quatre pisos d'alçada, les flames ja s'havien desenvolupat completament per la façana, amb projecció de material a la via pública.

Segons han informat al comunicat, han hagut de treballar, en un inici, en l'extinció de l'incendi inicialment amb línia interior i en segona línia des de l'exterior per evitar, sobretot, la propagació del foc als pisos laterals i inferiors a través de la façana.

Els veïns han estat evacuats

Finalment, el cos d'emergències ha pogut accedir a través de l'autoescala a l'interior de l'àtic, on s'ha produït l'incendi. Lloc on han trobat el cadàver d'un home, i se n'ha procedit a l'extracció.

Els veïns de l'edifici que eren a l'escala, unes 33 persones, han estat evacuats com a mesura de prevenció. El SEM ha atès una persona, que ha estat donada d'alta al mateix lloc dels fets.

Els Bombers també han procedit a la ventilació i a les tasques d'extinció de l'edifici un cop a dins, i han descartat una afectació estructural del bloc.

Els Mossos d'Esquadra ja s'han fet càrrec de la investigació del cas, que tracta d'esbrinar les causes de l'incendi que ha posat fi a la vida d'un home.

➡️ Successos

Més notícies: