Imatge de fons de diverses persones celebrant amb cava i crits després d'haver-los tocat un premi a la Loteria
SOCIETAT

Una vident revela què has de fer amb el teu dècim per guanyar 'El Gordo' de Nadal

Per atraure la sort al sorteig més important de l'any, la vident Fabiola López et dona la clau definitiva

La Loteria de Nadal té milions d'adeptes a Espanya. Cada 22 de desembre, milions de persones somien portar-se 'El Gordo' i canviar la seva vida a nivell econòmic.

Però, hi ha algun truc per augmentar les possibilitats de guanyar? Segons la vident Fabiola López, sí que n'hi ha. Et revelem què has de fer amb el teu dècim de Loteria de Nadal per guanyar 'El Gordo', segons els consells d'aquesta dona.

El curiós consell d'una vident per guanyar 'El Gordo' de Nadal

Fabiola López és una vident reconeguda i veïna d'un petit poble de Madrid, Morata de Tajuña. Té 20 anys d'experiència i ha ajudat moltes persones a trobar la sort a les seves vides.

Muntatge amb una imatge de fons d'una persona amb dècims de Loteria a la mà i dues imatges d'una vident ensenyant un dècim de Loteria i omplint un pot amb arròs, diners, romaní i llenties

Segons ella, hi ha un ritual que pot augmentar les teves possibilitats de guanyar 'El Gordo' de Nadal. Fabiola aconsella als jugadors posar "un pot a la llum de la lluna amb arròs, llenties, diners, romaní i un cor fet a mà o dibuixat al costat del dècim". Sens dubte, molts provaran aquest ritual per veure si realment aquest truc és efectiu el pròxim 22 de desembre.

Altres 'tips' per tenir sort a la Loteria de Nadal

A més del ritual de Fabiola López, hi ha altres estratègies que moltes persones utilitzen per atraure la sort a la Loteria de Nadal.

  • Comparteix el teu dècim: Compartir el teu dècim amb amics o familiars és una tradició que moltes persones creuen que atrau la bona sort. A més, si guanyes, podràs celebrar el premi amb els teus éssers estimats.
  • Compra a administracions amb història: Algunes administracions de loteria són conegudes per haver venut molts dècims premiats en el passat. Comprar el dècim en una d'aquestes administracions pot augmentar les teves possibilitats de guanyar, segons la creença popular.
  • Juga en grup: Formar part d'una penya o grup de loteria pot augmentar les possibilitats de guanyar, ja que es compren més dècims. Per tant, hi ha més oportunitats per obtenir un premi.
  • No us obsessioneu: Finalment, és important recordar que la Loteria de Nadal és un joc d'atzar. No t'obsessionis amb guanyar i gaudeix del procés. La sort pot arribar quan menys t'ho esperes.

Amb tot, Fabiola López considera que el seu truc et pot ajudar a atraure la sort i guanyar 'El Gordo' de Nadal. A banda d'això, no oblidis compartir el teu dècim o comprar a administracions amb història i segur que t'anirà bé en el proper Sorteig de Nadal.

➡️ Societat

Més notícies: