Muntatge de fotos d?una persona obrint cava després d?haver guanyat un premi de la Loteria Nacional i, al costat, una imatge d?una butlleta d?Euromilions amb una noia feliç
SOCIETAT

La fórmula més efectiva perquè et toqui la loteria: el 'truc de l'avi'

A la llum el sorprenent truc relacionat amb 'l'avi dels Estats Units' que t'acosta més a guanyar la loteria

Alguna vegada has somiat guanyar la loteria? Segur que sí. Tots hem fantasiejat amb la idea de rebre un premi milionari i canviar les nostres vides per sempre.

Però, realment hi ha una manera efectiva d'augmentar les nostres possibilitats de guanyar? Segons alguns, sí. Avui t'expliquem en què consisteix el famós 'truc de l'avi' i qui és Raymond Roberts, l'avi dels Estats Units que ha popularitzat aquesta tècnica.

Què és el 'truc de l'avi'?

El 'truc de l'avi' és una estratègia que ha guanyat popularitat els darrers anys. La idea és simple: en lloc de comprar una sola butlleta de loteria, compres diverses butlletes amb la mateixa combinació de números. D'aquesta manera, si aquests números són guanyadors, el premi es multiplica per la quantitat de butlletes que hagis comprat.

Muntatge de la Loteria de Nadal i un jubilat

Per exemple, si compres cinc bitllets amb la mateixa combinació i aquesta combinació és guanyadora, rebràs cinc vegades el premi. Aquest truc no garanteix que guanyis la loteria, però sí que augmenta els teus guanys si els teus números són els afortunats.

Qui és Raymond Roberts, 'l'avi dels Estats Units'

Raymond Roberts és conegut com 'l'avi dels Estats Units' al món de la loteria. Aquest home ha estat notícia pel seu peculiar mètode per jugar a la loteria, que ha estat batejat com el 'truc de l'avi'. Roberts ha guanyat fins a 6 vegades la loteria fent servir aquesta tècnica, cosa que ha portat molts a seguir el seu exemple.

Roberts no és un matemàtic ni un expert en estadístiques, però el seu mètode ha demostrat ser efectiu diverses vegades. La seva història ha inspirat molts jugadors de loteria a provar la sort amb el 'truc de l'avi'.

Passos bàsics per aplicar el 'truc de l'avi'

Aplicar el 'truc de l'avi' és força senzill. Aquí et deixem els passos bàsics perquè ho puguis intentar:

1. Tria els teus números

Selecciona una combinació de números que t'agradi o que consideris afortunada. Pots basar-te en dates importants, números que t'hagin donat sort en el passat, o simplement triar l'atzar.

Cupons de l'ONCE en un lloc de venda ambulant

2. Compra diverses butlletes

Adquireix diverses butlletes de loteria amb la mateixa combinació de números. La quantitat de butlletes que compris dependrà del teu pressupost i de quant estiguis disposat a invertir.

3. Repeteix el procés

Si no guanyes en el primer intent, no et desanimis. La clau del 'truc de l'avi' és la persistència. Continua comprant butlletes amb la mateixa combinació de números a cada sorteig.

Cal recordar que la loteria és un joc d'atzar i no hi ha una fórmula màgica per guanyar. Tot i això, el 'truc de l'avi' pot augmentar els teus guanys si els teus números resulten guanyadors.

La història de Raymond Roberts és un exemple de com aquesta tècnica pot funcionar, però també és important jugar de manera responsable i no gastar més del que et pots permetre perdre.

➡️ Societat

Més notícies: