Fotomuntatge amb una imatge de fons de diverses persones celebrant un premi de la loteria i al capdavant un home celebrant i una butlleta de l'Euromilions
SOCIETAT

Fuig de la mala sort: 5 números que has d'oblidar quan juguis a l'Euromillones

Si vols tenir més paperetes perquè et toqui l'Euromillones, allunya't d'aquests números, perquè no solen ser premiats

L'Euromillones és una de les loteries més populars a Europa. Cada setmana, els dimarts i els divendres, milions de persones compren butlletes amb l'esperança de guanyar el gran pot.

No obstant això, no tots els números tenen la mateixa probabilitat de sortir premiats. Avui t'expliquem quins són els números menys afortunats a l'Euromillones i com pots triar els teus.

Els números que esquiven els grans premis de l'Euromillones

Si ets dels que creuen en la mala sort, apunta bé aquests números pel teu bé. En cas contrari, tindràs menys probabilitats d'aconseguir el somiat pot milionari de l'Euromillones.

Una dona amb cara de sorpresa sobre un fons d´una celebració de loteria

Es tracta de números que gairebé mai han estat premiats, segons les estadístiques històriques de l'Euromillones. Són el 22 (139 cops premiat), el 33 (148 cops premiat) el 46 (150 cops premiat), el 41 (150 cops premiat) i el 18 (153 cops premiat).

Números menys premiats a l'Euromillones

NÚMEROVEGADES QUE HA GUANYAT
22139
33148
46150
41150
18153

Com triar els teus números de la sort a L'Euromillones?

Escollir els números per a l'Euromillones pot ser una tasca complicada. Abans de res, evita els menys freqüents, com els que hem esmentat, ja que podria augmentar les teves possibilitats de guanyar. A més, segueix aquestes altres recomanacions per triar amb la màxima sort possible.

  • Fer servir combinacions equilibrades: Tracta de triar una barreja de nombres alts i baixos. Això et pot ajudar a tenir una combinació més equilibrada i augmentar les teves probabilitats.
  • Considera els números més freqüents: Alguns números surten més sovint que altres. Investiga quins són els números més comuns i considera incloure'ls a la teva butlleta.
  • No segueixis patrons: Evita triar números en seqüència o patrons obvis. Els sortejos de l'Euromillones són aleatoris i els patrons no solen ser una bona estratègia.
  • Confia en la teva intuïció: De vegades, la millor estratègia és seguir el teu instint. Si sents que certs números et portaran sort, no dubtis a triar-los.

Encara que no hi ha una fórmula màgica per guanyar l'Euromillones, conèixer els números que surten menys pot ajudar-te a prendre decisions millors.

Recorda que el sorteig és completament aleatori, i la sort hi juga un paper important. Ja saps, escull els teus números i travessa els dits per veure si t'acompanya la sort i t'emportes un bon premi en aquest sucós sorteig.

➡️ Societat

Més notícies: