Torrijas de Pepe Rodríguez

SOCIETAT

El truc del xef Pepe Rodríguez per preparar les millors torrijas casolanes

Pepe Rodríguez fa unes torrijas que respiren tradició gràcies a la recepta que duu a terme el xef

Pepe Rodríguez és prou conegut. La seva forma de cuinar cerca respectar la tradició de cadascuna de les receptes de la nostra gastronomia. Per això mateix, dins de les seves elaboracions no hi podien faltar les torrijas.

Ara que arriba la Setmana Santa, les torrijas tornen a ser un dels dolços amb més demanda. Per això mateix, aquí et deixem la manera de fer-les seguint les pautes de Pepe Rodríguez. Per començar, aquí tens el llistat dels ingredients que necessitaràs.

Ingredients per a les torrijas de Pepe Rodríguez

Ingredients per fer les torrijas, segons Pepe Rodríguez

IngredientQuantitat
Llet infusionada1 litre
Pa de torrija1 barra
Ous3 unitats
Oli
Sucre
Canyella en pols

 

Ingredients per a la llet infusionada

IngredientQuantitat
Llet sencera1 litre
Ratlladura de llimona
Ratlladura de taronja
Canyella2 branques
Vainilla1 beina
Sucre100 grams

 

Ingredients per a l'almívar

IngredientQuantitat
Aigua1 litre
Vi blanc75 grams
Sucre250 grams
Pell de llimona
Pell de taronja
Canyella1 branca

 

Prepara les torrijas a l'estil de Pepe Rodríguez

1. Comencem amb la llet infusionada

Per fer aquestes torrijas, segons la recepta de Pepe Rodríguez, haurem de començar amb alguns passos previs com infusionar la llet. Aquest pas és molt senzill, ja que només haurem de bullir la llet amb tots els ingredients que t'hem detallat. Tot seguit, l'apartem del foc i la reservem fins que ens faci falta.

2. Seguim amb l'almívar

Aquest pas és molt semblant a l'anterior, per la qual cosa també serà molt senzill. Posem l'aigua i tots els ingredients i els portem a ebullició. Un cop bulli, també ho reservem per quan ens faci falta.

3. Comencem a fer les torrijas

El primer pas per fer les torrijas és introduir-les a la llet infusionada i donar-hi voltes perquè s'impregni bé. D'altra banda, batem els ous i hi posem una cullerada de la llet infusionada. Agafem les nostres torrijas impregnades i ara les passem per la barreja dels ous.

4. Fregim les torrijas

Ara que ja les hem passat per tots els passos, toca fregir les nostres torrijas amb oli abundant. Quan vegis que estan llestes, les vas traient i les col·loques en paper absorbent per treure els excessos. Finalment, agafem l'almívar, li traiem les pells de taronja i llimona, el col·loquem en un recipient i fiquem a dins les torrijas.

Els consells de presentació de Pepe Rodríguez

Pepe Rodríguez tampoc se'n surt de la tradició a l'hora de presentar les torrijas. Si tenim en compte els ingredients, veurem que falten utilitzar la canyella i el sucre. I ara és el moment de fer-los servir.

Quan vingui de gust menjar-ne una, només hauràs de treure-la de l'almívar traient l'excés, si així ho vols. Després, només cal empolvorar totes dues per sobre. Aquest pas és molt personal i cada persona podrà fer servir les quantitats que més li agradin.

➡️ Societat

Més notícies: