Muntatge amb un plat de llesques, un cercle amb un carret al passadís d'un supermercat i una medalla
SOCIETAT

L'OCU ho té clar: la cadena que ven les millors torrijas el 2024

Els dolços típics de la Setmana Santa ja estan començant a aparèixer als supermercats i l'OCU hi ha volgut intervenir.


Les torrijas ja estan arribant als supermercats. La Setmana Santa és a tocar, i aquestes són unes de les postres més típiques d'aquesta època a gran part del país.

Però no totes les torrijas són iguals. Al mercat hi ha una àmplia varietat i, per això, l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha volgut fer-ne un estudi. Aquest ha servit per saber quines són les millors torrijas de l'any 2024.

Per a aquest estudi, s'han analitzat les torrijas que es venen a Ahorramás, Alcampo, Carrefour, Casa Eceiza, El Corte Inglés i Mercadona. I l'OCU ha tingut clar quina és la més destacada de totes. L'honor de ser la millor del mercat ha recaigut en les que es venen a El Corte Inglés.

Les torrijas d'El Corte Inglés són les més ben valorades, segons l'OCU

El Corte Inglés té l'honor d'haver aconseguit el reconeixement de l'OCU per les torrijas. Ha vençut la resta de les que participaven a l'estudi en la degustació que s'ha fet de totes. Ha destacat per ser "una torrija similar a les casolanes".

Però no només això és el que l'OCU ha vist en aquestes típiques postres que es venen en caixes de 4 unitats per 10,50 euros. També s'hi han decantat per tenir “tendresa i sucositat”. Així mateix, afegeixen que no contenen ni additius ni substitutius del sucre, cosa que les converteix en unes torrijas "de bona presència".

Muntatge amb el cartell d'El Corte Inglés a l'exterior d'un dels seus centres comercials i un pack de quatre torrijas de marca blanca de la cadena

En segona posició han quedat les torrijas d'Ahorramás. En aquest cas, malgrat ser un altre dels dolços típics més ben valorats, l'OCU destaca que tenen una mica menys de sabor que les d'El Corte Inglés.

Muntatge amb l'exterior d'un supermercat Ahorramás i el pack de tres llesques fregides de la marca blanca de la mateixa cadena

Així valora l'OCU la resta de torrijas

De la resta de les torrijas que han participat en aquest estudi, l'OCU només en destaca dues més. Les de Mercadona són altres de les que han rebut elogis. No oblidem que, fins ara, les de la cadena valenciana ocupaven el tron al rànquing de l'OCU.

D'altra banda, les de Casa Eceiza també han rebut l'aprovat de l'OCU. Ara bé, d'aquest producte, l'organització reconeix que té més semblants amb un pudding que no pas amb una torrija clàssica.

La resta de les analitzades no han tingut tantes valoracions positives. Per a l'OCU, són seques, rígides, no tenen gaire sabor i la seva olor no és la tradicional. Per això, aquestes torrijas han suspès en la puntuació rebuda a l'estudi.

Les millors torrijas del supermercat, segons l'OCU

MARCAPREU
1. El Corte Inglés10,50 €
2. Ahorramás4,99 €
3. Mercadona5,50 €

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: