Imatge de fons de diverses persones celebrant el segon premi de la Loteria de Nadal de 2023 amb una altra imatge d'una mà amb bitllets de 50 euros
SOCIETAT

Un treballador de Loteries deixa tothom amb el peu canviat: 'el que més toca'

Carlos Ruiz, delegat de Loteria Nacional, decep milions de jugadors després d'una revelació inesperada

Carlos Ruiz, delegat de la Loteria Nacional, ha sorprès tothom amb una revelació inesperada sobre el Sorteig de Nadal. En una recent entrevista a Europa Press, Ruiz ha revelat que, contràriament al que molts creuen, el Sorteig de Nadal no és el que més toca.

Aquesta declaració ha deixat molts aficionats a la Loteria sense paraules. I és que el Sorteig de Nadal és un dels esdeveniments més importants de l'any a Espanya, però també té les seves coses negatives.

La revelació de Carlos Ruiz sobre el sorteig de Nadal: 'No és el que més toca'

Carlos Ruiz, delegat de la Loteria Nacional, ha explicat que el sorteig que més toca és el Sorteig del Nen, que se celebra el 6 de gener. Aquest sorteig té més probabilitat de repartir premis a causa de l'estructura del sistema de premis.

Persones celebrant el premi de Loteria del Nen

"El Sorteig del Nen té una major quantitat de premis menors, cosa que augmenta les possibilitats que els jugadors guanyin alguna cosa", va explicar Ruiz. "Encara que el Sorteig de Nadal és més conegut i té premis més grans, el Sorteig del Nen és el que més toca si parlem de quantitat de premis".

Diferències entre el Sorteig de Nadal i el Sorteig del Nen

El Sorteig de Nadal és famós per la Grossa, però la probabilitat de guanyar-ho és bastant baixa. En canvi, el Sorteig del Nen té una major quantitat de premis menors, cosa que significa que més persones tenen l'oportunitat de guanyar alguna cosa.

Carlos Ruiz, delegat de la Loteria Nacional, també va esmentar que el Sorteig del Nen té una estructura de premis més equitativa. "Al Sorteig del Nen, hi ha més premis de menor quantia, cosa que fa que més persones puguin guanyar. Això és una cosa que molts no saben, però és una realitat que hauria de ser més coneguda", va afirmar Ruiz.

La importància d'estar ben informat, segons aquest delegat de Loteries

"És important que la gent estigui ben informada sobre les probabilitats i les estructures de premis dels diferents sorteigs", afirmava Ruiz. "Això pot ajudar els jugadors a prendre decisions més informades i a gaudir més de l'experiència de jugar a la Loteria".

La declaració d'aquest delegat de la Loteria Nacional ha canviat la percepció de molts sobre el Sorteig de Nadal. Tot i que segueix sent un dels esdeveniments més desitjats de l'any, el Sorteig del Nen ofereix més probabilitats de guanyar premis.

➡️ Societat

Més notícies: