Fotomuntatge amb una foto del sorteig de Nadal amb els nens de Sant Ildefons de fons i una rodona vermella amb la celebració d´un primer premi de la Loteria de Nadal
SOCIETAT

Si vius en alguna d'aquestes 5 ciutats, podries guanyar a la Loteria de Nadal

Pren nota de les capitals on més han caigut al llarg dels anys la Grossa del sorteig de Nadal

La Loteria de Nadal és una tradició molt arrelada a Espanya. Molts jugadors ja tenen al cap quins números de la sort compraran per al Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal d'aquest any.

Parlem d'un sorteig que se celebrarà el proper 22 de desembre, a les 8:30 al Teatro Real de Madrid. L'expectació, com sempre, és màxima al voltant d'aquest sorteig.

Les 5 ciutats on més ha tocat la Grossa de la Loteria de Nadal

Cada any, milions de persones mantenen l'esperança de guanyar la grossa. Però, sabies que hi ha ciutats on la Grossa ha tocat més vegades? T'expliquem quines són les 5 ciutats espanyoles on més ha caigut la Grossa de la Loteria de Nadal.

Madrid

Madrid és la ciutat on més vegades ha tocat la Grossa de Nadal. La capital d'Espanya ha estat premiada amb el primer premi en 84 ocasions.

Muntatge amb una imatge de fons de l'administració de Loteria Doña Manolita i dues imatges més, una d'una dona sorpresa i una altra d'un dècim de Nadal

Això és degut, en part, al fet que a Madrid es venen molts dècims. A més, la ciutat compta amb administracions de loteria molt famoses, com Doña Manolita, que atrauen compradors de tot el país.

Barcelona

Barcelona ocupa el segon lloc en aquesta llista i la ciutat comtal ha vist caure la Grossa en 50 ocasions. Igual que a Madrid, a Barcelona es venen molts dècims, cosa que augmenta les probabilitats que la Grossa toqui aquí. Administracions com Loteria Valdés són molt populars i venen milers de dècims cada any.

Bilbao

Bilbao tanca el 'top-3' d'aquesta llista de les 5 ciutats on més ha tocat la Grossa de la Loteria de Nadal. La capital biscaïna ha estat premiada amb el primer premi en 15 ocasions.

València

València també ha tingut la sort de veure caure la Grossa diverses vegades. La ciutat del Túria ha estat premiada amb el màxim premi en 15 ocasions. València compta amb administracions de loteria molt conegudes, com Lotería Castillo, que venen molts dècims cada any.

Saragossa

Saragossa és una altra de les ciutats on més ha tocat la Grossa de la Loteria de Nadal. Fins a 14 vegades ha tocat la Grossa. Aquesta és una ciutat amb una gran tradició en la compra de loteria i els seus habitants esperen amb il·lusió el sorteig cada any.

➡️ Societat

Més notícies: