Muntatge amb persona subjectant dècims de Loteria de Nadal i al lateral inferior dret un home decebut amb les mans al cap
SOCIETAT

Els 3 dècims amb els quals no guanyaràs res a la Loteria del Nen: fuig d'ells

Si tries una d'aquestes terminacions, el més segur és que no obtinguis cap premi a la Loteria del Nen

Jugar a la Loteria del Nen és el consol d'aquells a qui no els ha somrigut la sort al Sorteig de Nadal. Després de l'emoció de la Loteria de Nadal, molts busquen rescabalar-se per guanyar un premi.

Tot i això, no tots els números tenen les mateixes probabilitats de sortir premiats. En aquest article, t'expliquem quines són les terminacions que menys toquen a la Loteria del Nen i quines són les que més surten.

Descobreix les terminacions menys habituals a la Loteria del Nen

Tot i que la Loteria del Nen és un joc d'atzar i tots els números tenen, en teoria, les mateixes probabilitats de sortir, la història ens mostra que algunes terminacions han estat menys afortunades. Segons les dades històriques, les terminacions que menys han sortit premiades a la Loteria del Nen són:

  • 3: Una de les menys afortunades, amb només 7 ocasions. Al llarg dels anys, aquesta xifra ha estat una de les menys freqüents als premis principals. Si bé això no garanteix que no pugui sortir en el futur, les estadístiques no estan a favor seu.
La mà d'un home assenyalant un dècim de la Loteria de Nadal
  • 8: Les probabilitats que surti premiat són menors en comparació amb altres terminacions. Només ha sortit 8 vegades.
  • 1: Tot i ser un número que molts trien, les estadístiques mostren que no ha estat un dels més premiats. I només l'hem vist sortir en 9 ocasions.

Terminacions amb menys probabilitats de sortir premiades

Nombre

Veus que ha resultat premiat

3

7

8

8

1

9

Aquests són els números més afortunats a la Loteria del Nen

D'altra banda, hi ha terminacions que han demostrat ser més afortunades a la Loteria del Nen. Si cerques augmentar les teves probabilitats de guanyar, podries considerar les terminacions en 0, 7, 4, 9 i 5. Per exemple, el 0 ha sortit en 22 ocasions i el 7 i 4 ho ha fet fins a 14 vegades.

La Loteria del Nen és un joc d'atzar i, com a tal, no hi ha garanties de guanyar. Tot i això, conèixer les terminacions que històricament han estat més o menys afortunades pot ajudar-te a prendre una decisió més informada. Recordeu que, com tots els jocs d'atzar, la Loteria del Nen és una qüestió de sort.

➡️ Societat

Més notícies: