Imatge de fons d'un bombo de la Loteria de Nadal amb una altra imatge de persones celebrant un premi i una altra d'una dona sorpresa
SOCIETAT

El lloc per comprar Loteria de Nadal que causa furor: reparteix sort per tot arreu

Si vols trobar la sort al proper sorteig de la Loteria de Nadal, la visita a aquesta administració és obligada

Al cor de Barcelona, hi ha un lloc que s'ha guanyat la fama de ser un dels més afortunats d'Espanya. Es tracta de l'Administració de Loteria número 84, coneguda com a Loteria Valdés. Aquest lloc no només és famós per vendre Loteria de Nadal, sinó també per repartir sort nombroses vegades.

Loteria Valdés: una icona de la sort a Barcelona

Loteria Valdés es troba al número 88 de la Rambla, al centre de la Ciutat Vella. Aquesta administració va obrir el 1905. Ara, després de 119 anys d'activitat, s'ha convertit en la quarta administració amb més sort d'Espanya.

Aquesta administració de loteria ha estat testimoni de nombrosos moments de joia i celebració. La seva reputació com a lloc que reparteix sort no és casualitat. Al llarg dels anys, ha venut nombroses butlletes guanyadores, especialment en el sorteig de la Loteria de Nadal.

Premis importants repartits per Loteria Valdés

Loteria Valdés ha repartit una gran quantitat de premis importants. Al sorteig de la Loteria de Nadal, ha venut diverses butlletes guanyadores de la Grossa, el premi més cobejat.

La mà d'un home assenyalant un dècim de la Loteria de Nadal

Un any després de la seva obertura va vendre un bitllet guanyador de la Loteria de Nadal. Aquest i altres premis van provocar que Valdés hagi elevat la seva popularitat amb el pas dels anys, fins a ser una de les administracions més importants de Barcelona.

A més, ha repartit altres premis menors, però igualment significatius, que han canviat la vida de moltes persones. Tot i que l'última Grossa premiada la van vendre fa 34 anys, fa uns anys també van vendre dècims premiats. El 2011 i el 2013 van vendre dos cinquens de la Grossa, el 2009 un tercer i un quart premi i, el 2008, dos cinquens més.

Així pots comprar Loteria de Nadal a Loteria Valdés

Si ets a Barcelona, no pots deixar de visitar Valdés per comprar Loteria de Nadal. L'administració està ubicada en una zona cèntrica, cosa que la fa fàcilment accessible. A més, també pots comprar els teus bitllets en línia a través de la seva pàgina web, cosa que facilita la participació en el sorteig des de qualsevol part d'Espanya.

Si busques un lloc on la sort sembla estar sempre present, no dubtis a visitar Loteria Valdés. Aquesta Administració de Loteria ha canviat la vida de moltes persones amb nombrosos premis. No perdis l'oportunitat de provar la teva sort en aquest lloc tan especial.

➡️ Societat

Més notícies: