Muntatge amb la reina Letizia fent un discurs i en un cercle la sopa d'espinacs

SOCIETAT

La sopa preferida de la reina Letizia: sana i sorprenent

La reina Letizia està molt preocupada per l'alimentació i la salut, com ho demostra que aquest sigui el seu plat preferit

A la reina Letizia li agrada cuidar al màxim la seva alimentació perquè sigui sana, completa i equilibrada. N'és una bona mostra la seva sopa preferida, la que li encanta per sabor i perquè protegeix la seva salut. Estem referint-nos a la sopa d'espinacs. 

Realment sorprenent és que, amb la quantitat de menjars que té la gastronomia espanyola, aquest plat sigui el preferit de la reina Letizia. Però, segons diferents mitjans, és així. El menja amb certa assiduïtat, perquè aquest aporta al seu organisme des de vitamines fins a magnesi, àcid fòlic i, fins i tot, ferro. 

Ingredients per fer la sopa d'espinacs que agrada a la reina Letizia  

INGREDIENTSQUANTITAT
Espinacs500 gr
Brou de pollastre200 ml
Ceba1 unitat
SalAl gust
PebreAl gust
MantegaUn trosset
All1 dent
Nata líquida100 ml
FarinaUna cullerada
Oli d'olivaUn rajolí

 

Els passos per fer un dels plats favorits de la reina Letizia  

1. Bullir els espinacs 

Per començar aquesta recepta, cal abocar una generosa quantitat d'aigua en una olla. Aquesta es posa al foc i quan comenci a bullir, se li afegeixen els espinacs trossejats. 

S'han de deixar així durant uns cinc minuts, aproximadament. Passat aquest temps, aquesta verdura s'escorre. I, després, es reserva en una altra cassola. 

2. Preparar el sofregit 

Tot seguit, en una paella s'hi afegeix un rajolí d'oli. Aquesta es posa al foc i quan l'or líquid esmentat estigui calent, s'hi incorporen l'all laminat i la ceba picada. Cal sofregir-los. 

Després, s'incorporen a la cassola on hi ha els espinacs. A aquesta s'hi afegeixen també el brou de pollastre, així com una mica de sal i de pebre. Es barreja tot bé i es procedeix a liquar-ho. 

3. Acabar 

El brou liquat es posa al foc en una olla, a la qual s'aboquen la farina, prèviament dissolta a la nata, i la mantega. Ja només queda esperar que espesseixi el que es vulgui i la sopa estarà a punt per assaborir-se. 

Aquest plat tan senzill i saludable és el favorit de Letizia i tu ara el pots preparar per aprendre a menjar com ella. És més, també ho pots fer degustant el seu esmorzar per frenar l'envelliment o la recepta de gall dindi preferida