Fotomuntatge amb una imatge de l'exterior d'un supermercat Bonpreu Esclat i una rodona vermella amb el cartell de les hores tranquil·les del supermercat difuminat
SOCIETAT

Bonpreu Esclat pren una decisió que ha estat molt aplaudida a les xarxes

Una clienta de la cadena de supermercats catalana ha agraït la darrera iniciativa que ha dut a terme Bonpreu Esclat

Bonpreu Esclat, una de les cadenes de supermercats més reconegudes a Catalunya, ha pres una decisió que ha estat molt aplaudida pels seus consumidors.

Era una clienta que, a través de xarxes, no dubtava a reconèixer l'acció que decidien dur a terme a totes les botigues. Dimarts passat, 13 de febrer, aquesta decidia informar de l'última iniciativa de Bonpreu Esclat.

Es tracta d'una mesura que beneficia molts dels seus consumidors més habituals. Concretament, a aquells que pateixen algun tipus de trastorn o condició especial.

L'última decisió que ha pres Bonpreu Esclat

La cadena catalana Bonpreu Esclat ha desfermat els aplaudiments de molts dels seus clients després de l'últim que han decidit posar en marxa a les seves botigues. Ha estat una clienta habitual del supermercat qui, via xarxes socials, ha destacat la nova mesura que decidia dur a terme Bonpreu Esclat.

"Molt bona iniciativa del supermercatBonpreu Esclat. Vetllar per la inclusió de totes les persones en fets quotidians com poder anar a comprar en un supermercat és essencial i hauria de ser exemple per a tots els comerços. Com a mestra d'Educació Especial, una raó més per seguir sent clienta", publicava la usuària de X (Twitter) @Jomateixa_10.

D'aquesta manera, el supermercat decidia començar a tenir més en compte les persones que pateixen aquest tipus de trastorns o condicions especials. I és que, de vegades, es veuen impedits a l'hora de fer les compres amb total normalitat a moltes botigues.

Amb les anomenades 'Hores tranquil·les' de Bonpreu Esclat, un període de temps entre les 15:00 i les 17:00, en què el soroll i els llums disminueixen, la cadena catalana ha volgut posar fi a aquesta problemàtica.

De fet, han matisat que la iniciativa es duu a terme "per afavorir la compra a persones amb autisme i hipersensibilitat sensorial". Així, durant aquestes dues hores i diàriament, la intensitat lumínica i l'acústica de l'establiment es veurà reduïda.

Bonpreu Esclat, al punt de mira per la procedència dels seus productes

Tot i això, no tots els clients del supermercat han destacat meravelles de Bonpreu Esclat. La cadena catalana, de fet, segueix al punt de mira per la procedència de molts dels seus productes.

Tot i que asseguren que tracten d'oferir sempre els millors productes de proximitat, no sempre és així. Després de la queixa d'un dels seus clients per la procedència de les fruites i verdures, que provenien de fora de Catalunya i del país, Bonpreu Esclat es va justificar.

El supermercat va assegurar que, de vegades, "per qüestions de temporalitat, qualitat o volum de producció" era impossible comptar amb productes de quilòmetre 0. Cosa que no va acabar de convèncer molts dels seus consumidors.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: