Mercadona comparteix els passos per preparar uns deliciosos tacos mexicans
Mercadona s'ha animat a donar a conèixer la recepta per cuinar un dels plats més populars d'aquest país
Si alguna cosa ens ha permès la globalització, entre altres coses, és que tinguem accés a plats oriünds de diferents parts del món. Com el que ara Mercadona ha fet el pas d'ensenyar-nos a preparar a través de la seva pàgina web: tacos mexicans.
Mercadona ens ha revelat tot el necessari per elaborar aquesta proposta típica de Mèxic, que avui es pot degustar a qualsevol racó del planeta. És més, la mateixa s'ha popularitzat moltíssim i es considera com a part de l'anomenat menjar ràpid.
Ingredients per preparar els tacos de Mercadona
Ingredients per als tacs
INGREDIENTS | QUANTITAT |
Carrillada de porc | 1 kg |
Oli d'oliva | Al gust |
Cebes dolces | 2 unitats |
Caiena | 1 unitat |
Gingebre | 4 gr |
Pebre negre en gra | Una culleradeta |
Vi blanc | 150 ml |
Taronges | 2 unitats |
Llimona | 1 unitat |
Sal | Al gust |
Llorer | 1 full |
Tomàquets pera | 2 unitats |
Pebre vermell picant | Una culleradeta |
Coriandre | Una mica |
Comí molt | Una culleradeta |
Coquetes de blat | 4 unitats |
Alls | 4 dents |
Ingredients per a la crema d'alvocat
INGREDIENTS | QUANTITAT |
Alvocat | 1 unitat |
Llima | 1 unitat |
Sal | Al gust |
Ingredients per a la crema de nata agra
INGREDIENTS | QUANTITAT |
Llima | 1 unitat |
Nata fresca | 200 ml |
Ingredients per a la ceba adobada
INGREDIENTS | QUANTITAT |
Cebes vermelles | 2 unitat |
Llimes | 2 unitats |
Sal | Al gust |
Pebre negre en gra | Una culleradeta |
Vinagre de poma | 40 ml |
Claus | 2 unitats |
Llorer | 1 fulla |
Aigua temperada | Una mica |
Els passos per preparar tacos, segons Mercadona
1. Cuinar les galtes
Per elaborar uns exquisits tacos, segons Mercadona, cal començar preparant les galtes. Per fer-ho, en una olla exprés es fa un rajolí d'oli d'oliva. Quan aquest estigui calent s'hi afegeixen aquelles, salpebrades, per daurar-les pels dos costats.
En el moment que aquestes estiguin llestes, es reserven i a l'oli esmentat s'hi incorporen les cebes tallades a rodanxes i els alls pelats. I també el pebre, la caiena i el gingebre. Cal saltar-ho tot durant uns dos minuts.
A continuació, s'aboquen a l'olla el comí i el pebre vermell. Es remou i s'hi afegeixen els tomàquets trossejats. Cal moure i mantenir el foc durant dos minuts.
En aquest punt, s'hi incorporen el vi, el suc de les taronges i el suc de la llimona. Quan ja s'hagi evaporat el vi, és el moment de tornar a tirar a l'olla les galtes reservades i la fulla de llorer. Es tapa i es deixa que es cuini el contingut durant uns 45 minuts, a partir que comenci a xiular.
2. Preparar la crema d'alvocat
El pas següent de la recepta de tacos de Mercadona consisteix a elaborar la crema d'alvocat. Per tant, aquest cal pelar-lo i trossejar-lo per, tot seguit, picar-lo amb una forquilla. Ja només queda barrejar-lo en un bol amb el suc de la llima i una mica de sal.
3. Elaborar la crema de nata agra
Ara és el moment de fer aquesta altra crema que dona un toc especial als tacos. Per això, en un bol s'aboquen la nata fresca i el suc de llima. Es barregen bé i es cobreixen amb paper film.
Després, aquest recipient s'introdueix a la nevera. En concret, aquí cal mantenir-lo durant dues hores abans de fer-lo servir.
4. Fer la ceba adobada
En aquest instant cal pelar i tallar les cebes a la juliana. Es tiren en un bol, al qual s'incorporen els altres ingredients. Després, es barreja bé tot, es tapa amb paper film i es fica a la nevera també durant dues hores.
5. Esmicolar les galtes i preparar la salsa
Estem entrant a la recta final de la preparació d'aquesta recepta de tacos que ha donat Mercadona. Ara, un cop les galtes s'han cuinat, cal treure-les de l'olla i procedir a trossejar-les molt fines.
La resta del contingut de l'esmentat recipient s'aboca al got de la batedora i es tritura. Després, cal colar-lo per, a continuació, fer-lo fora en un cassó que es posarà al foc. L'objectiu és reduir la salsa a la qual, quan estigui a punt, se li afegeix la carn ja esmicolada.
6. Muntar els tacs
Per acabar, s'escalfen les coques en una paella. Quan hi siguin, s'inicia el muntatge dels tacos. En efecte, al centre de cadascuna s'hi posa la carn.
I damunt aquesta s'aboca una mica de la crema de la nata agra, també la d'alvocat i finalment de ceba adobada. Per finalitzar se li incorpora una mica de coriandre picat.
Així, seguint les pautes de Mercadona , podràs preparar un plat mexicà que de ben segur us encanta a casa. Això sí, si el que t'agrada és la cuina espanyola, tingues present que també pots preparar receptes boníssimes.
És clar, perquè són diversos famosos xefs els que ens han anat descobrint la manera de preparar des de pop a la gallega fins a cigrons amb espinacs.
Més notícies: