Muntatge amb rentadora i roba sortint-ne i cercle vermell amb pot de detergent Ecovergente

SOCIETAT

L'OCU es plega davant del millor detergent del supermercat: de marca i molt efectiu

L'OCU ha valorat especialment d'aquest detergent diversos aspectes, com ara el manteniment del color

Al mercat hi ha una gran varietat de detergents per a la rentadora, per la qual cosa se'ns fa difícil triar-ne un. Ara però, aquesta tasca és molt més senzilla, perquè l'OCU ha fet un estudi i ha determinat quin és el millor del supermercat.

El millor detergent per a la rentadora segons l'OCU

L'OCU en els últims mesos ens ha sorprès desvetllant des dels millors detergents per als plats fins als formatges amb més qualitat. I ara ha fet el mateix amb el detergent per a rentadora.

En concret, ha analitzat diversos productes per rentar la roba tenint en compte factors com l'eliminació de taques i l'impacte ambiental, per exemple.

Fruit d'aquest estudi ha determinat que el més ben valorat, amb una puntuació de 75 sobre 100, és Ecover Universal Honeysucke & Jasmine. Un producte amb ingredients d'origen vegetal biodegradables.

Muntatge amb una rentadora de fons i el detergent Ecover Universal Honeysuckle & Jasmine

Se n'ha destacat, sobretot, la protecció del color. Però també ha aconseguit sobresortir per la seva efectivitat a l'hora de posar fi a les taques enzimàtiques i les oxidables.

Els aspectes que té més en contra, però, en són dos. D'una banda, que no protegeix el blanc tan bé com altres articles semblants. De l'altra, que és el més car del mercat, ja que costa 8,22 € el seu envàs de 20 dosis.

Altres detergents que l'OCU ha valorat molt positivament

L'OCU, a més de donar-li la màxima puntuació al detergent Ecover, n'ha subratllat d'altres que també mereixen ser tinguts molt en compte. Així, per exemple, la medalla de plata del seu estudi, amb 72 punts, li ha donat al Seventh Generation Free & Clear Sensitive. Té a favor seu la protecció del color de les peces i la cura del medi ambient.

Muntatge amb una rentadora i el detergent Seventh Generation

Això sí, no és tan bo per aconseguir que el blanc es mantingui com el primer dia. D'aquí ve la segona posició d'aquest producte, que està a la venda als supermercats per 9,95 € l'envàs de 40 dosis.

Quin ha quedat en tercera posició en aquest rànquing? El detergent Carrefour Expert Optimal Clean, que ha obtingut 70 punts. La seva capacitat per eliminar les taques de greix és el seu principal valedor, mentre que en contra ha de no tenir cura massa del color.

Muntatge amb una rentadora i el detergent Expert Optimal Clean de Carrefour

En aquests moments es pot adquirir per 5,25 € el seu envàs de 36 dosis. Per tant, cadascuna costa només 0,15 €, davant els 0,50 € de l'Ecover i els 0,25 € del Clear Sensitive.

Per si t'interessa saber-ho hi ha set detergents més que formen part de la llista de l'OCU. Per ordre de valoració, es troben Frosh Sabó Natural, Frosh Aloe Vera i Formidil Superconcentrado Active, que és de Lidl. Els segueixen Botanical Origin flor de taronger i fulles cítriques, Esselt que és d'Aldi, Eco Esselt i Wipp Express Discs 4 a 1.

Preus i ofertes actualitzats el dia 2/11/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: