Muntatge amb un rentaplats i dos cercles amb pastilles de rentat

SOCIETAT

L'OCU ni ho dubta: els 2 detergents per a rentaplats que aprova sense pensar-s'ho

Es tracta de dos detergents que, a més, no fan malbé el medi ambient

El rentaplats s'ha convertit en un electrodomèstic imprescindible a qualsevol llar. Gràcies a ell s'aconsegueix netejar a fons i amb facilitat, des de la coberteria fins a la vaixella fins a tota mena de parament. Això sí, perquè aconsegueixi aquest resultat impecable cal triar molt bé les pastilles que fem servir.

Per ajudar-nos a escollir-ne el més òptim, l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha analitzat un gran nombre de pastilles disponibles a Espanya. Gràcies a això, ara sabem quins són els dos millors, tant pel que fa a resultats com pel que fa a la cura del medi ambient.

Les pastilles L'Arbre Vert aprovades amb nota per l'OCU

L'OCU té clar que la millor opció a l'hora de comprar pastilles per al rentaplats són les de la marca L'Arbre Vert . Es tracta d´un producte tot en 1, que destaca per l´acabat que deixen a la vaixella. Això sí, també ha guanyat molts punts per deixar la vaixella completament seca en finalitzar el rentat.

Muntatge d'un passadís de supermercat amb la imatge de les pastilles per a rentaplats L'arbre Vert
El millor detergent per rentar al rentaplats és el de l'Arbre Vert | OCU, Getty Images

Parlem també d'unes pastilles respectuoses amb el medi ambient, encara que una mica complicades de trobar al supermercat. Si us interessa comprar-lo, heu de saber que el paquet de 30 pastilles té un preu de 9,19 €. És a dir, que cada dosi té un valor de 0,31€.

El segon detergent per a rentaplats, el de Marke Frosh

L'OCU també ha destacat l'eficàcia d'altres pastilles per al rentaplats, les de Bicarbonat de Sodi de Marke Frosh . El més destacat daquest producte és el seu impacte mediambiental reduït, i la gran eficàcia per acabar amb les taques de menjar i les restes de la coberteria. A més, el seu assecat també és molt ràpid.

Muntatge de les pastilles per a rentaplats de la marca Frosch
Aquestes pastilles per a rentaplats de Frosch han obtingut el segon lloc | OCU, Getty Images

El problema que sí que ha vist l'OCU en aquest producte és que la coberteria no acaba de quedar brillant en fer-lo servir. Si t'interessa comprar aquestes pastilles, has de saber que el preu varia entre els 10,90 € i els 14,48 € (l'envàs de 50 pastilles). Parlem d´una diferència d´uns 4 cèntims per pastilla, en comparació amb les de l´Arbre Vert .