Muntatge de celebració de Loteria de Nadal i una dona sorpresa
SOCIETAT

Els números 'talismà' de la Grossa de Nadal que ja pots comprar: corre per ells

Ja no tens excusa per passar-te per una administració de loteria i no comprar els teus dècims de la sort

La Loteria de Nadal és molt seguida a Espanya i cada any les ganes de jugar a aquest sorteig és més gran. El cas és que són milions les persones que somien tots els 22 de desembre amb guanyar la Grossa de Nadal.

Però, sabies que hi ha números que semblen portar més sort que altres? En aquest article, t'expliquem quins són aquests números 'talismà' que ja pots comprar i quins hauries d'evitar.

Els números 'talismà' que donen més sort a la Grossa de Nadal

Al llarg dels anys, alguns números han guanyat fama per ser especialment afortunats a la Loteria de Nadal. Aquests números 'talismà' són molt buscats i, sovint, s'esgoten ràpidament. Aquí et deixem una llista dels més populars:

  • 5: Aquest número ha estat el més premiat en la història de la Grossa de Nadal. Ha sortit guanyador en 32 ocasions. Si trobes un dècim que acabi en 5, no ho dubtis i compra'l.
La mà d'un home assenyalant un dècim de la Loteria de Nadal
  • 4: Un altre número amb molta sort. Ha estat la Grossa en 27 ocasions. És una opció segura si vols augmentar les possibilitats de guanyar.
  • 6: Aquest número ha sortit guanyador 26 vegades. És un altre dels favorits entre els jugadors de la Loteria de Nadal.

Números que has d'evitar costi el que costi o no et tocarà la Grossa

Així com hi ha números que semblen portar sort, també n'hi ha d'altres que no han estat tan afortunats a la Loteria de Nadal. Aquí et deixem alguns dels números que hauries d'evitar:

  • 1: Aquest número ha estat el menys afortunat en la història de la Grossa de Nadal. Només ha sortit guanyador en 8 ocasions.
  • 2: Encara que no és tan desafortunat com l'1, el 2 tampoc ha tingut gaire sort. Ha estat la Grossa en 13 ocasions.
  • 9: Aquest número ha sortit guanyador en 16 ocasions, el que el col·loca a la llista dels menys afortunats.

On comprar els teus números 'talismà' de la Loteria de Nadal

Ara que saps quins són els números 'talismà' i quins evitar, és hora de comprar els teus dècims. Pots fer-ho a qualsevol administració de loteria o a través d'internet. Recorda que els números més buscats s'esgoten ràpidament, així que no perdis temps i corre a buscar-los.

La Loteria de Nadal és una tradició plena d'emoció i conèixer els números 'talismà' et pot donar un avantatge a l'hora d'escollir els teus dècims. Recorda que, encara que hi ha números que semblen ser més afortunats, la sort és impredictible. El millor és gaudir del procés i compartir la il·lusió amb els teus éssers estimats.

➡️ Societat

Més notícies: