Imatge de fons d'un bombo de la Loteria de Nadal, juntament amb dues fotos més, una d'un dècim i una altra de diversos bitllets d'euro
SOCIETAT

El que molts no sabien de la Loteria de Nadal: els números que et faran ric

Si vols que et canviï la vida a la propera Loteria de Nadal, pren nota d'aquest consell a l'hora d'escollir dècim

Cada mes de desembre, milions de persones somien guanyar 'El Gordo' i canviar les seves vides per sempre. Però, sabies que hi ha certs números i terminacions que tenen més probabilitats de fer-te ric?

Apunta tot el que necessites saber sobre les terminacions més premiades i quants premis es reparteixen a la Loteria de Nadal 2024.

Les terminacions més premiades a la Loteria de Nadal

Un dels secrets més ben guardats de la Loteria de Nadal són les terminacions. Al llarg dels anys, algunes terminacions han estat més afortunades que altres. Segons les dades històriques, les terminacions més premiades són el 5, el 4 i el 6.

Terminació en 5

La terminació a 5 és la més afortunada de totes. Ha estat premiada en 32 ocasions amb 'El Gordo'. Això significa que si el teu número acaba en 5, tens una probabilitat lleugerament més gran de guanyar el premi més gran.

Imatge de fons de dues persones fent cua en una Administració de Loteria i una altra del Sorteig de la Loteria del Nen del 2023

Terminació en 4

La terminació en 4 també ha estat força afortunada. Ha sortit premiada en 27 ocasions. Tot i que no és tan freqüent com el 5, continua sent una bona opció per a aquells que busquen augmentar les seves probabilitats de guanyar.

Terminació en 6

La terminació en 6 ha estat premiada en 26 ocasions. És una altra de les terminacions que has de considerar si vols tenir més possibilitats de guanyar a la Loteria de Nadal.

Quants premis es reparteixen a la Loteria de Nadal 2024

La loteria de Nadal 2024 repartirà un total de 2.408 milions d'euros en premis. Aquest sorteig és conegut per la seva generositat i la gran quantitat de premis que ofereix. Aquí et detallem els principals premis que es reparteixen:

  • El Gordo: El premi més desitjat és el Gordo, que aquest any repartirà 4 milions d'euros per sèrie. Si tens un dècim del número guanyador, t'emportaràs 400.000 euros.
  • Segon Premi: El segon premi de la Loteria de Nadal 2024 és d'1,25 milions d'euros per sèrie. Això significa que cada dècim premiat rebrà 125.000 euros.
  • Tercer Premi: El tercer premi és de 500.000 euros per sèrie, cosa que equival a 50.000 euros per dècim.
  • Quarts i cinquens premis: A més dels tres premis principals, també es reparteixen dos quarts premis de 200.000 euros per sèrie (20.000 euros per dècim). I vuit cinquens premis de 60.000 euros per sèrie (6.000 euros per dècim).

La 'Pedrea' i altres premis

La Loteria de Nadal també inclou la famosa pedrea, que reparteix 1.794 premis de 1.000 euros per sèrie (100 euros per dècim). A més, hi ha premis menors com les aproximacions, les centenes i les terminacions.

Conèixer les terminacions més premiades i la quantitat de premis que es reparteixen pot ajudar-te a triar millor els teus números i augmentar les teves probabilitats de guanyar. Recorda que, encara que les estadístiques et poden donar una idea, la sort és impredictible.

➡️ Societat

Més notícies: