Fotomuntatge de Lidl amb una dona sorpresa
SOCIETAT

Les novetats de Lidl al desembre, més enllà dels productes nadalencs

Lidl ha optat per incorporar ara diversos articles que són ideals per al dia a dia, sigui Nadal o no

Lidl, com la resta de supermercats del nostre país, està en plena campanya de Nadal. Per això es troba llançant al mercat una gran varietat de productes per a aquesta festa.

Tot i això, no significa que estigui descuidant el seu catàleg del dia a dia. Bona mostra que hi continua oferint el millor és que ara, per al desembre, ha presentat diverses novetats realment interessants. I, per cert, més d'una està per llepar-se'n els dits.

Lidl afegeix al seu catàleg diversos plats italians

Lidl ha estat notícia aquests dies per posar a la venda productes tan nadalencs com el pandor, les estovalles o els torrons. Però això no és tot, també ha introduït novetats diàries que espera que arribin a esdevenir articles d'èxit. I entre aquestes hi ha dues receptes italianes de lasanya.

En primer lloc, la cadena alemanya ha incorporat una exquisida lasanya bolonyesa gratinada de mida familiar. Aquesta, que conté dues racions, es pot preparar ràpidament, ja que només cal escalfar-se uns 6 o 7 minuts al microones.

Això sí, també es pot tenir llista en 16 minuts al forn, tenint aquest a 180 º. En aquests moments, Lidl la té a la venda en envasos de 700 grams, que costen 4,69 €. Per tant, el preu del quilo surt a 6,70 €.

En segon lloc, també ha introduït com a novetat la seva lasanya cinc formatges, que es pot preparar en 4 minuts al microones o en 12 minuts a 180 º al forn. Es pot adquirir en envasos de 350 grams, cosa que significa que inclouen una ració. El seu preu és de 2,99 €.

Lasanya de Lidl envasada amb la informació nutricional en un destacat
Lidl ha apostat per presentar la seva lasanya 5 formatges | e-noticies.cat

Més novetats alimentàries de Lidl per al desembre

Lidl, a més de les dues citades lasanyes, ha presentat per a aquest mes de desembre tres novetats més, com ha mostrat el tiktoker @el_buddy. La primera és el suc espremut de poma, ideal per, per exemple, començar el matí amb un complet esmorzar. El mateix es pot adquirir en ampolles que costen 1,45 €.

La segona proposta de la cadena alemanya ha estat posar a la venda a granel les delicioses napolitanes de xocolata. Ho ha fet per un preu individual de 0,82 €.

I la tercera i interessant incorporació al catàleg ha estat el formatge fos per sandvitx. Es presenta llescat en envasos de 200 grams, cadascun dels quals té un cost d'1,15 €. Això el que significa és que el quilo és de 5,75 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 01/12/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis.