Nova lasanya 5 formatges que ha posat a la venda Lidl
SOCIETAT

Lidl sí que em convenç amb aquest nou plat italià llest per escalfar i menjar

Si t'agrada el menjar italià, a Lidl trobaràs una opció molt còmoda per tenir sempre a la teva nevera

La cuina italiana té gran acceptació al nostre país. Potser per això, als supermercats pots veure multitud d'ingredients per preparar-la. A més, també hi ha plats que ja estan preparats per escalfar i menjar directament de forma còmoda.

Un dels que més es repeteix a les diferents cadenes és la lasanya. Normalment, sol ser de carn, però per oferir més varietat, també innoven. En aquest cas, Lidl ha estat la cadena que ha volgut incorporar un nou sabor al seu assortiment: 5 formatges (2,99 euros).

Jo he de reconèixer que soc una gran aficionada al formatge, i per això m'ha encantat. Però això no vol dir que sigui un producte només per als més formatgers. El sabor és suau i tots els formatges estan ben integrats, tot un encert.

Lidl ven una lasanya de ració força generosa

El primer que veuràs a l'envàs és que és una lasanya per a una única ració. En el meu cas, em semblava massa gran per acabar-me-la en una menjada. Per això, et recomano que la tallis per la meitat i així tindràs lasanya per a dos dies

Preparar-la és molt senzill, a més, podent triar entre el forn o el microones. Si la teva elecció és la primera, en tan sols 12 minuts la tindràs a punt per menjar cuinant-la a una temperatura de 180 ºC. Més ràpid serà si poses la teva lasanya al microones durant 3-4 minuts a 700 W.

Encara que sigui un dinar amb molt de formatge i estigui calent, no tindràs problemes per partir-lo i repartir-lo. Potser perquè les làmines de la lasanya són força gruixudes, el formatge es queda dins o no es vessa. Però tampoc vull dir que porti poca quantitat, perquè el gust de formatge es nota, i molt.

Lasanya 5 formatges de Lidl amb molt de formatge tant a la part exterior com a l'interior
La lasanya té força formatge al seu interior | e-noticies.cat

La informació nutricional ho deixa clar

Per molt que ens agradi un àpat, sempre hem de pensar més enllà. En aquest cas, no només n'hi ha prou que ens resulti saborosa, sinó que hem de veure com és de saludable. Sobretot, per tenir en compte que està bé per a moments puntuals, però no com una cosa recurrent.

Per cada 100 grams de producte, se'ns diu que hi ha 216 quilocalories. Aquesta quantitat ha de ser multiplicada fins a arribar als 350 grams que pesa la lasanya. Cal tenir en compte que, com ja t'he dit, està pensada com a única ració, per la qual cosa qui se'l menja ingereix aquesta quantitat.

També, encara que no és igual de rellevant, també és important tenir en compte en nivell de greixos saturats que conté. Novament, la informació és per 100 grams de producte. Per això mateix, caldria multiplicar els 11 grams que hi ha en aquesta quantitat fins a arribar al nostre menjar.

Lasanya de Lidl envasada amb la informació nutricional en un destacat
Aquesta lasanya té massa calories a cada ració | e-noticies.cat

Tot i això, no serà tot negatiu en aquesta lasanya. Més enllà del sabor atractiu que ja t'he dit que té, trobem un alt nivell de proteïnes. Aquestes són presents en 7,5 grams per cada 100 de producte. En part, es deu al gran contingut de llet que hi ha a la seva composició.