Establiment de Lidl amb una foto destacada a la dreta d'una estovalla nadalenca
SOCIETAT

Lidl té a preu de riure les estovalles que necessites per aquest Nadal

Lidl ha presentat aquest article que és perfecte per a la taula on celebraràs dinars i sopars nadalencs en família

El Nadal ha començat el seu compte enrere i els supermercats no deixen de presentar productes per a aquestes festes. Un exemple és Lidl, que ha sorprès amb un article realment interessant.

En concret, ha llançat al mercat unes estovalles, que són ideals per cobrir la taula on tindran lloc sopars i dinars familiars. Unes estovalles molt apropiades per a les citades dates i que resulta molt pràctic. Sense oblidar que destaca pel preu tan assequible.

Les fantàstiques estovalles de Lidl per a aquestes festes

Lidl vol ajudar els seus clients a establir el menú perfecte per a les reunions nadalenques, per això ha presentat aliments com el seu pandoro. Però també vol ser útil a l'hora de muntar les taules.

Per aquest motiu, fa poc va llançar una bonica vaixella, que combina perfectament amb aquestes estovalles de quadres on ressalten els seus colors verds, vermells i blancs, propis del Nadal. A més, té forma quadrada i la seva mida és de 130 x 160 centímetres.

Taula amb unes estovalles nadalenques de Lidl amb una imatge del propi establiment darrere
Aquestes són les estovalles ideals que ofereix Lidl a la seva pàgina web | Lidl

Ha estat confeccionat amb polipropilè al 100%, cosa que és una dada a tenir molt en compte, ja que permet que qualsevol taca que hi aparegui es pugui netejar fàcilment passant un drap humit.

Lidl ho ha posat a la venda a la seva botiga online amb un cost realment irrisori: 4,99 €. Un preu totalment pensat per a totes les butxaques i per als que vulguin decorar la taula de manera molt especial.

No només és elegant i econòmic, també és pràctic

El supermercat ha suscitat molta curiositat per aquestes estovalles, creades per la marca Livarno Home, que és sinònim de pràctic. Per això, ha donat més detalls sobre aquest article perquè els seus clients estiguin ben informats.

Per exemple, ha exposat que no conté PVC, així com que no es pot rentar ni en sec ni a temperatures més grans de 30°. També, ha subratllat la importància que no es pot ficar a l'assecadora i que no s'hi pot utilitzar cap mena de producte blanquejador. Sense oblidar que recomana planxar-ho a una temperatura baixa.

Lidl també ha tret la versió rodona d'aquestes estovalles pel mateix preu, per als qui a casa tenen una taula amb aquesta forma. El diàmetre en aquest cas és de 160 centímetres.

Preus i ofertes actualitzats el dia 24/11/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.