Fotomuntatge amb una imatge de fons de l'exterior d'un supermercat Lidl i al capdavant una rodona vermella amb els productes per a gossos del sorteig de Lidl
SOCIETAT

Millor que els regals de Nadal: el sorteig de Lidl que s'acaba en unes hores

La cadena de supermercats Lidl regala el millor per a la teva mascota, i només unes setmanes abans de Nadal

Lidl ha llançat la casa per la finestra. L'últim sorteig de la cadena de supermercats alemanya segur que alegrarà molts amants dels animals i que tinguin gossos com a mascotes.

I és que Lidl té el millor sorteig a les portes de Nadal, i podria ser el millor dels regals per a aquestes festes que ja estan a punt d'arribar.

Lidl regala un any de menjar gratis per al teu gos

Lidl està sortejant el millor per a la teva mascota, només unes poques setmanes abans de Nadal. La cadena de supermercats va anunciar ahir que regalava fins a un any de menjar gratuït per al teu gos. Un fet que segur que ha alegrat tots els consumidors de Lidl que tenen alguna mascota a casa.

"Sortegem 1 any de menjar gratis per al teu gos", anunciava Lidl aquest dijous, 30 de novembre, a través del seu compte oficial de X (abans Twitter) a Espanya.

Lidl donava, a més, les instruccions per poder participar en el sorteig i guanyar l'anhelat premi. Per poder aconseguir fins a un any de menjar gratuït per a la teva mascota, primer cal seguir el compte de Lidl i fer clic a 'M'agrada' i 'Retweet' a la publicació del sorteig, en cas que es participi des de X. També es pot participar a través de Facebook o Instagram.

Lidl ha instat, a més, els usuaris a compartir fotos amb el seu gos per "demostrar la semblança", fent servir el hashtag #DeTalPaloTanPatitaConLidlPlus.

El premi consistirà, segons ha aclarit Lidl a les bases del sorteig, en un cupó valorat en 50 € al mes per gastar en menjar per a gossos de la marca Orlando i Orlando Pure Taste. Hi haurà només un únic guanyador entre tots els participants de X, Instagram i Facebook.

Però, si vols aconseguir l'anhelat premi, ja pots afanyar-te. El sorteig només estarà actiu fins diumenge que ve, 3 de desembre a les 23:55 hores. I serà dilluns, 4 de desembre, quan s'anunciarà el guanyador.

Lidl té el jersei a conjunt amb el teu gos

Aquest nou sorteig de Lidl ha arribat després de posar a la venda el jersei nadalenc a conjunt amb la teva mascota. "Després de l'èxit dels nostres jerseis 'De tal palo tal patita', arriba aquest sorteig perquè el teu gos gaudeixi d'un any sencer de menjar Orlando gratis", anunciava Lidl.

Captura d'un tweet de Lidl Espanya a X sobre l'èxit dels jerseis nadalencs a conjunt amb el teu gos i sobre les bases legals del sorteig
Lidl ha recalcat l'èxit dels jerseis nadalencs a conjunt amb la teva mascota | X

Aquest Nadal, podràs vestir-te igual que el teu gos si et fas amb el jersei nadalenc de Lidl, disponible en dos colors, blau i vermell, tant per a home i dona adult, com per a la teva mascota. La versió per a tu costa tan sols 9,99 €, mentre que la de gos és encara més barata. Pots adquirir-la a només 5,99 €.

Ja ho saps, si aquest Nadal vols donar-li el millor regal a la teva mascota, la cadena de supermercats Lidl no t'ho podria haver posat més fàcil.