Muntatge amb una imatge de fons d'un bombo de la Loteria de Nadal amb una altra imatge d'un dècim de Loteria amb el número tapat i una interrogant davant i una altra imatge d'un home amb gest de sorpresa
SOCIETAT

La novetat de la Loteria de Nadal que esperen molts des de fa temps: falten hores

Els assidus a comprar Loteria de Nadal estan desitjosos de comprar els dècims de cara al sorteig d'aquest any

La Loteria de Nadal arriba un any més, cada desembre, i milions de persones somien guanyar la grossa de la loteria. Però, sabies que els dècims de la Loteria de Nadal 2024 estaran disponibles molt abans del que penses? Sí, només falten hores perquè puguis comprar el teu dècim i començar a somiar amb el sorteig.

En hores, es posen a la venda els dècims de la Loteria de Nadal 2024

La data clau que tots els aficionats a la Loteria de Nadal han de marcar al seu calendari és aquest dimecres, 3 de juliol. A partir d'aquest dia, els dècims de la Loteria de Nadal 2024 estaran disponibles per comprar-los.

Aquesta és una gran notícia per a aquells que prefereixen assegurar-se els números favorits amb antelació i evitar les presses d'última hora.

On es poden comprar els dècims

Els dècims de la Loteria de Nadal es poden adquirir a les administracions de loteria repartides per tot el país. A més, també és possible comprar-los en línia a través de la pàgina web oficial de Loteries i Apostes de l'Estat.

Muntatge amb una imatge de fons de l'administració de Loteria Doña Manolita i dues imatges més, una d'una dona sorpresa i una altra d'un dècim de Nadal

Comprar en línia és una opció còmoda i segura, especialment per a aquells que no tenen una administració de loteria a prop.

Data límit per comprar els dècims

L'últim dia per comprar els dècims de la Loteria de Nadal és el 21 de desembre de 2024. No obstant això, és important recordar que els números més populars solen esgotar-se ràpidament. Per això, és recomanable no esperar fins a l'últim moment per adquirir el dècim.

Comprar els dècims de la Loteria de Nadal amb antelació té diversos avantatges, com assegurar-te aconseguir els números que més t'agraden. A més, en comprar amb temps, podeu evitar les llargues cues i l'estrès d'última hora. També és una excel·lent oportunitat per compartir la il·lusió amb familiars i amics, regalant-los un dècim o participant en penyes.

La Loteria de Nadal és una tradició que uneix milions de persones a Espanya. No esperis més i assegura't el teu dècim com més aviat millor.

➡️ Societat

Més notícies: