Imatge de fons d'un bombo de la Loteria de Nadal, juntament amb dues fotos més, una d'un dècim i una altra de diversos bitllets d'euro
SOCIETAT

La desconeguda loteria on pots guanyar 200.000 euros fallant tots els números

Pren nota d'aquest joc d'atzar que et premia per no encertar ni un sol número de la teva butlleta de loteria

T'imagines guanyar 200.000 euros en una loteria per fallar tots els números? Encara que soni increïble, aquesta loteria existeix i es juga a Texas, Estats Units.

Es diu 'Todo o Nada' i és una de les loteries més curioses i emocionants del món. Atent, perquè t'explicarem com funciona i com pots fer-te ric en participar en aquest sorteig tan especial.

Com es juga a la loteria 'Todo o Nada'

La loteria "Todo o Nada" és un sorteig que es realitza a Texas, Estats Units. A diferència d'altres loteries, en aquesta pots guanyar un gran premi tant si encertes tots els números com si no encertes cap. Sí, has llegit bé: pots guanyar 200.000 euros fallant tots els números.

Muntatge amb persones celebrant el primer premi de la Loteria de Nadal i cercle vermell amb mà sostenint un dècim

Participar a “Todo o Nada” és molt senzill. Aquí us expliquem els passos bàsics:

  • Compra una butlleta: Pots adquirir una butlleta a qualsevol botiga autoritzada a Texas. Cada butlleta costa 2 dòlars.
  • Tria els teus números: Has de seleccionar 12 números de l'1 al 24. També pots optar per una selecció automàtica, on la màquina tria els números per tu.
  • Espera el sorteig: Els sorteigs es fan dues vegades al dia, de dilluns a dissabte. Un a les 12:27 pm i un altre a les 10:12 pm hora local de Texas.

Així pots guanyar 200.000 euros encara que no encertis cap número

A la loteria 'Todo o Nada', hi ha diverses formes de guanyar premis. Aquí us mostrem les principals:

  • Premi major: Si encertes els 12 números o si no encertes cap, guanyes 200.000 euros.
  • Altres premis: També pots guanyar premis menors si encertes entre 1 i 11 números. Els premis varien segons la quantitat de números encertats.

La loteria Todo o Nada és especial perquè ofereix una oportunitat única: guanyar un gran premi tant si encertes tots els números com si falles tots. Això la fa diferent d´altres loteries i afegeix un nivell extra d'emoció al joc.

Consells per jugar a 'Todo o Nada'

Si decideixes provar sort en aquesta loteria, aquí tens alguns consells:

  • Juga amb freqüència: Com que hi ha dos sorteigs diaris, tens més oportunitats de guanyar.
  • Varia els teus números: No sempre triïs els mateixos números. Canviar les seleccions pot augmentar les possibilitats de guanyar.
  • Consulta els resultats: Revisa els resultats dels sorteigs per veure si has guanyat. Pots fer-ho en línia o a les botigues autoritzades.
➡️ Societat

Més notícies: