Muntatge amb persones celebrant el primer premi de la Loteria de Nadal i cercle vermell amb mà sostenint un dècim
SOCIETAT

El famós centre comercial on tots volen comprar Loteria de Nadal el 2024

En pocs dies començarà la venda de dècims de la Loteria de Nadal i molts jugadors ja saben com atraure la sort

El Centre Comercial Las Arenas, ubicat a Barcelona, s'ha convertit en el lloc preferit per comprar Loteria de Nadal el 2024. Aquest centre comercial ha guanyat fama i popularitat entre els jugadors de loteria a causa de la seva sorprenent ratxa de premis a l'últim sorteig nadalenc .

I és que Las Arenas ha estat l'epicentre de la sort a la Loteria de Nadal del 2023. Sobretot, cal destacar que en aquest centre comercial va sortir la Grossa. El número premiat, el 88.008, va caure a Las Arenas de Barcelona i a Plaça Catalunya.

El motiu pel qual tots volen comprar Loteria de Nadal en aquest centre comercial

A més, en aquest centre comercial van tocar diversos premis importants el sorteig de l'any passat. Parlem dels números 45.353, 88.979, 1.568 i 57.421.

L'administració barcelonina va explicar que va repartir tots els dècims per finestreta. Comentava que tenien tres sèries del 45.353 i del 88.979, mentre que del 1.568, tenien una sèrie consignada. Amb tot, del 45.353 se'n van vendre 11 dècims (6.000 € per dècim) i van repartir un total de 66.000 €.

Diverses persones celebrant amb cava que han guanyat la Loteria de Nadal

Aquest fet ha captat l'atenció de milers de persones que ara veuen Las Arenas com un lloc de bona fortuna. La notícia es va difondre ràpidament, i molts jugadors de loteria van començar a considerar Las Arenas com un lloc especial per comprar els seus dècims.

La febre de la Loteria de Nadal a Barcelona

Barcelona és una ciutat vibrant i plena de vida, i la febre de la Loteria de Nadal no n'és una excepció. Cada any, milers de persones a Barcelona participen al sorteig amb l'esperança de guanyar un dels premis cobejats. La popularitat de Las Arenas ha afegit un nou nivell d'emoció a aquesta tradició.

El Centre Comercial Las Arenas no només és famós per la seva bona sort a la Loteria de Nadal, sinó també per ser una destinació turística i de compres a Barcelona. Amb una àmplia varietat de botigues, restaurants i entreteniment, Las Arenas atrau visitants de tot arreu. Això ha contribuït a la seva creixent popularitat com el lloc ideal per comprar Loteria de Nadal.

Si ets a Barcelona i vols participar al sorteig del 2024, no dubtis a visitar Las Arenas i ser part d'aquesta emocionant tradició. La combinació de premis, ambient festiu i la màgia de Las Arenas ha fet que aquest centre comercial sigui el lloc on tots volen comprar Loteria de Nadal el 2024.

➡️ Societat

Més notícies: