Muntatge amb l'exterior d'una botiga de Mercadona i un cercle amb el pal de fregar de microfibra de la mateixa cadena
SOCIETAT

El nou pal de fregar de microfibra de Mercadona que deixa el terra sec i molt lluent

Mercadona vol que tots els seus clients aconsegueixin el grau de neteja que desitgen a les seves cases i negocis

Mercadona, a més de per la gran varietat d'aliments, ha aconseguit captar clients amb els seus productes de bellesa i també amb els de neteja. I precisament en aquest darrer grup se'n troba un que permet aconseguir que el terra de qualsevol casa o negoci llueixi lluent.

Ens estem referint al pal de fregar de microfibra de Mercadona, que s'ha renovat de manera recent. Amb ell, qualsevol ara pot netejar a fons de manera molt més fàcil i amb resultats més notables. I això és gràcies a les noves característiques que té.

Així és el nou pal de fregar de microfibra de Mercadona

Deixar un terra net i sec és una cosa que es pot realitzar a través de diferents trucs casolans que existeixen. Però la millor manera de fer-ho és utilitzant productes específics per a això, com el nou pal de fregar de microfibra de Mercadona, que és tot un encert.

Sota la marca Bosque Verde està disponible aquest article, realitzat 100% en polièster, que ha estat remodelat per oferir un millor i major servei. Així, ara s'ha aconseguit, per exemple, que sigui molt més absorbent. A més, la microfibra s'ha millorat perquè, d'aquesta manera, no s'encongeixi quan es faci servir en aigua calenta.

Però això no és tot, ja que la cadena de Juan Roig ha fet que l'esmentada pal de fregar es pugui escórrer de manera molt més senzilla. Sense oblidar tampoc que garanteix un assecatge instantani, una vegada s'ha passat. Vaja, que deixa el terra impecable i sense fer esforç.

No menys interessant és conèixer que es pot fer servir en una gran varietat de superfícies. Entre aquestes es troben el marbre, el granit, les tarimes, el parquet i fins i tot el terra porcellànic.

A Mercadona ara es troba a la venda en dos formats. Un és l'individual, que costa 1,50 €. I un altre és el doble, que surt a 2,80 €, fet que significa que, d'aquesta manera, la unitat val 1,40 €.

El pal de fregar de microfibra de Mercadona està convencent els clients

Mercadona ha encertat de ple amb la renovació del pal de fregar de microfibra. I és que així queda de manifest a través de les bones valoracions que els clients estan fent de la mateixa a les xarxes socials.

Un exemple és que a Instagram han deixat missatges molt positius, com ara aquests: “És meravellosa. Neteja molt millor que qualsevol altra”, “Seca molt ràpid i neteja molt bé” i “La veritat és que va molt bé. He estat uns dies intentant treure taques del parquet que deixen les reformes i amb aquest pal de fregar m'ha anat fenomenal”.

Preus i ofertes actualitzats el dia 30/11/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis.