Muntatge amb diverses imatges d'escombres i bosses, una amb una escombra i una bossa a un costat, una altra amb la bossa lligada a l'escombra i l'altra amb l'escombra coberta de la bossa i escombrant

Oblida't de l'aspirador i estalvia a la teva factura: el truc per deixar el terra com a nou

Gràcies a aquest truc casolà, el teu terra estarà net i no hauràs de gastar molts diners en productes

No hi ha res més plaent que arribar a casa i veure que tot està endreçat i net. No obstant això, de vegades posar-nos a netejar ens pot fer mandra, i si a sobre hem d'usar electrodomèstics, a això li sumem el fet de gastar diners. Però no us preocupeu, perquè he descobert a YouTube un truc de neteja que, a partir d'ara, et salvarà la vida.

El mètode de la bossa a l'escombra per netejar de forma fàcil i ràpida

Amb aquest truc increïble i senzill, ja et podràs oblidar d'encendre i passar l'aspirador. D'aquesta manera, a partir d'ara podràs començar a estalviar una mica més, i això sí, la neteja de casa teva continuarà sent impol·luta.

Bé, per deixar el terra de casa teva brillant i lluent només necessitaràs dues coses: una bossa de plàstic i una escombra. Quan les tinguis a mà, hauràs de col·locar la bossa al voltant de les truges de l'escombra, i nuar-lo amb les nanses.

El truc és tan fàcil i senzill com començar a escombrar amb ella una vegada posada. Fes-ho com ho faries de costum, i veuràs que gràcies a l'electricitat estàtica que desprèn el plàstic, la brutícia i les partícules del terra quedaran atrapades.

Coloca 1 BOLSA en tu ESCOBA y te Sorprenderás! Nunca Volverás a BARRER Como Antes!

Així doncs, aplicant aquest remei de tant en tant podràs desfer-te de la pols, els pèls i fins i tot les restes de menjar que vegis per terra. I compte, perquè el millor de tot és que no caldrà que tornis a utilitzar l'aspirador per fer-ho.

Això sí, també has de tenir present que, depenent del tipus de brutícia, pot ser que aquest truc no acabi de funcionar. Per això, és possible que necessitis recórrer a una altra sèrie d'objectes i eines, ja que quan la brutícia està molt incrustada és més difícil de retirar.

Com netejar i desinfectar correctament els terres?

La neteja és important fer-la tant amb la brutícia que es veu com amb la que no es veu. Per això, hi ha algunes claus amb què aconseguiràs netejar i desinfectar en profunditat.

  • El primer pas abans de netejar el terra és escombrar i/o passar l'aspiradora. Quan ho fem, podem omplir una galleda amb aigua tèbia i afegir el producte de neteja més adequat, segons el tipus de sòl de què es tracti.
  • Perquè el terra quedi lluent, pots aplicar la tècnica de fregar amb moviments allargats i ovalats. En el cas de voler aclarir el que ja està fregat, buida la galleda i torna-ho a omplir amb aigua neta i freda.
  • Si vols que el resultat final sigui el més net possible, un cop acabis de fer aquests passos espera uns 10 minuts fins que s'assequi el terra. Obre finestres o portes perquè ventili tot, i com a últim toc, passa un drap per rematar-ho tot.