Muntatge amb una imatge de fons de l'administració de Loteria Doña Manolita i dues imatges més, una d'una dona sorpresa i una altra d'un dècim de Nadal
SOCIETAT

La desconeguda 'maledicció' de Doña Manolita, l'administració de loteria més famosa

Surt a la llum què passa amb els empleats d'aquesta famosa administració, situada al centre de Madrid

L'administració de Loteria Doña Manolita és una de les més famoses d'Espanya. Ubicada al cor de Madrid, aquesta administració és coneguda per vendre moltes butlletes premiades, especialment a la Loteria de Nadal. Tot i això, també es parla d'una "maledicció" que afecta els seus venedors.

Doña Manolita va obrir les portes el 1904 i des de llavors ha estat un lloc de referència per als jugadors de loteria. Cada any, milers de persones fan llargues cues per comprar els seus dècims de la Loteria de Nadal.

La raó és simple: Manolita ha repartit molts premis grossos al llarg de la seva història. Aquesta administració ha venut més de 70 premis grossos, fet que la converteix en un lloc d'esperança per a molts.

La desconeguda 'maledicció' de Doña Manolita que deixa en xoc els seus clients

Malgrat la seva fama i èxit, hi ha una llegenda fosca al voltant de Doña Manolita. Es diu que els seus venedors mai guanyen premis importants. Els empleats de l'administració, tot i estar envoltats de butlletes guanyadores, mai no han tingut la sort d'emportar-se la Grossa a casa.

Imatge de fons d'un bombo de la Loteria de Nadal, juntament amb dues fotos més, una d'un dècim i una altra de diversos bitllets d'euro

És possible que sigui simplement una coincidència que els venedors no hagin guanyat grans premis. Tot i això, la llegenda segueix viva i afegeix un toc de misteri a l'administració.

La raó de la fama de Doña Manolita a Espanya

La fama de Doña Manolita no només és deguda a la quantitat de premis que ha repartit, també és coneguda per la seva història i tradició. L'administració va ser fundada per Manuela de Pablo, una dona que es va guanyar l'afecte dels madrilenys. Amb el temps, Doña Manolita es va convertir en un símbol de la Loteria de Nadal a Espanya.

A més a més, la ubicació de l'administració a la Gran Via de Madrid la fa molt accessible per a turistes i locals. Cada any, durant la temporada de la Loteria de Nadal, les cues per comprar un dècim a Doña Manolita poden durar hores. La gent creu que comprar una butlleta en aquesta administració augmenta les seves possibilitats de guanyar.

Doña Manolita és molt més que una simple administració de loteria. És un lloc ple d'història, de tradició i, segons alguns, una misteriosa maledicció. Tot i això, segueix sent un dels llocs més populars per comprar bitllets de la Loteria de Nadal a Espanya.

Si alguna vegada ets a Madrid durant la temporada de loteria, no dubtis a visitar Doña Manolita. Qui sap, potser siguis tu el proper a trencar la maledicció i emportar-te el premi gros.

➡️ Societat

Més notícies: