Imatge de fons d´una persona demanant un dècim en una Administració i una altra d´una dona amb gest d´aprovació
SOCIETAT

L'avís a tots els que volen jugar a la Loteria de Nadal el 2024: molt útil

Si vols provar sort estant fora d'Espanya, Loteries t'avisa de com pots comprar el teu dècim sense problemes

La Loteria de Nadal és una tradició molt esperada a Espanya. Cada any, milions de persones compren els seus dècims amb l'esperança de guanyar el famós Gros. Però què passa si ets a l'estranger? Hi pots participar?

La resposta aclareix qualsevol dubte i és "sí". En aquest article, t'expliquem com pots jugar a la Loteria de Nadal si ets fora d'Espanya sense cap mena de problema.

Així podeu comprar Loteria de Nadal des de l'estranger

Si ets a l'estranger i vols jugar a la Loteria de Nadal, hauràs de comprar els dècims a través d'internet. Moltes administracions de loteria a Espanya tenen pàgines web on pots comprar les teves butlletes. Només necessites una connexió a internet i una targeta de crèdit o dèbit.

  • Cerca una web fiable: Assegureu-vos que la pàgina web sigui oficial i segura. Pots buscar opinions i ressenyes per estar més segur.
  • Registra't: La majoria de les webs et demanaran que et registris. Necessitareu un correu electrònic i una contrasenya.
Imatge de fons de dues persones fent cua en una Administració de Loteria i una altra del Sorteig de la Loteria del Nen del 2023
  • Tria els teus números: Pots seleccionar els números que prefereixis o deixar que el sistema els esculli per tu.
  • Paga el teu dècim: Utilitza la targeta de crèdit o dèbit per pagar. Algunes webs també accepten altres mètodes de pagament com PayPal.
  • Rep la teva confirmació: Un cop fet el pagament, rebràs un correu electrònic amb la confirmació de la teva compra. Desa aquest correu, ja que és el teu comprovant.

Hi ha uns requisits concrets per jugar a la Loteria de Nadal des de l'estranger?

El cas és que no hi ha restriccions legals per comprar Loteria de Nadal des de l'estranger. Tot i això, has de tenir en compte algunes coses:

  • Edat mínima: Has de ser més gran de 18 anys per comprar un dècim.
  • Impostos: Si guanyes un premi, és possible que hagis de pagar impostos tant a Espanya com al teu país de residència. Consulta amb un assessor fiscal per a més informació.
  • Alternatives per jugar a la Loteria de Nadal des de l'estranger

Una altra opció és demanar a un familiar o amic a Espanya que compri el dècim per tu. Ells poden enviar-te una foto de la butlleta com a comprovant. No obstant això, aquesta opció és menys segura que comprar en línia, ja que depens de la confiança en la persona que t'ajuda.

Si tens la sort de guanyar un premi a la Loteria de Nadal, rebràs una notificació per correu electrònic si vas comprar el teu dècim en línia. Després hauràs de seguir les instruccions per reclamar el teu premi. Amb tot, pots rebre els diners al teu compte bancari, encara que hi pot haver algunes comissions per transferències internacionals.

Jugar a la Loteria de Nadal des de l'estranger és més fàcil del que sembla. Només necessites una connexió a internet i seguir uns passos senzills. Recorda sempre comprar a webs fiables i guardar els teus comprovants.

➡️ Societat

Més notícies: