Un grup de persones celebra un premi amb cava, i al cercle, una butlleta de l'Euromilions
SOCIETAT

El curiós caprici de 12.000 euros al mes d'un home després de guanyar l'Euromillones

Descobreix el dineral que gasta cada mes un home milionari en una afició més que sorprenent

Guanyar la loteria és el somni de molts, però pocs tenen la sort de veure aquest somni fet realitat. Dave Dawes és un d'aquells afortunats, un home britànic que va guanyar un bot impressionant de 116 milions d'euros a l'Euromillones. Des d'aleshores, la vida ha canviat dràsticament i un canvi sorprenent és el caprici de 12.000 euros mensuals que s'ha permès.

Dave Dawes és un home comú que, juntament amb la seva dona Angela, es va convertir en milionari de la nit al dia, el 2021, gràcies a l'Euromillones. Abans de guanyar la loteria, Dave treballava com a gerent de producció en una fàbrica. La seva vida era força normal, però tot va canviar quan va comprar la butlleta guanyadora.

El caprici de 12.000 euros al mes de Dave: importar carpes al llac de la seva propietat

Després de guanyar l'Euromillones, Dave Dawes va decidir donar-se un caprici molt especial. Anys més tard de fer-se ric, ha admès al diari britànic Mirror que es gasta gairebé 12.000 euros al mes a importar carpes al seu llac. Un que hi ha a la seva propietat a Kent.

Dawes s'ho passa d'allò més bé amb aquesta afició i fins i tot convida els seus empleats a la propietat perquè gaudeixin igual que ell. Així ho va confessar un amic seu a The Sun, "Dave pesca tot el dia i és tan generós que sovint obliga el seu personal a unir-se", afirmava.

Una dona amb cara de sorpresa sobre un fons d´una celebració de loteria

És tant el gaudi que sent aquest home milionari per la pesca de carpes que fins i tot, com expliquen els seus amics, ha demanat permís per construir nous camins als seus terrenys per poder arribar a altres estanys.

Per a molts, gastar 12.000 euros en carpes pot semblar excessiu. Tot i això, per Dave Dawes, és una forma de gaudir de la seva nova vida de milionari.

Aquest caprici no és l'única despesa extravagant de Dave Dawes. Des que va guanyar l'Euromillones, ha comprat algunes propietats i ha fet generoses donacions a amics i familiars. Tot i això, la despesa mensual en carpes és la que crida més l'atenció.

La vida després de guanyar l'Euromillones

Guanyar la loteria ha canviat la vida de Dave Dawes i a més dels capricis i luxes, també s'ha hagut d'enfrontar a nous desafiaments. L'atenció mediàtica i la gestió d'una gran fortuna no són tasques fàcils. Tot i això, Dave i Angela semblen estar gaudint de la seva nova vida al màxim.

El curiós caprici de Dave després de guanyar l'Euromillones és un exemple de com la vida pot canviar dràsticament amb un cop de sort. Encara que per a molts pugui semblar una despesa excessiva, per a Dave i Angela és una manera de gaudir de la seva fortuna. Guanyar la loteria no només els ha donat seguretat financera, sinó també la llibertat de gaudir de capricis que abans només podien somiar.

➡️ Societat

Més notícies: