Fotomuntatge amb una imatge de fons de diverses persones celebrant un premi de la loteria i al capdavant un home celebrant i una butlleta de l'Euromilions
SOCIETAT

Euromillones deixa un nou milionari a Espanya i el pot puja a 210 milions d'euros

Euromillones ha tornat a repartir sort a Espanya tot i no haver-hi cap encertant de primera categoria

El sorteig de l'Euromillones celebrat ahir, divendres 21 de juny, va deixar un pot de 195 milions d'euros sense amo. Tot i això, va repartir importants premis entre els encertants de les categories inferiors. Entre ells, ‘El Millón’ de l'Euromillones, que va deixar un nou milionari a Espanya.

La combinació guanyadora del darrer sorteig va ser: 04, 03, 11, 07 i 17. Estrelles: 03 i 12. D'altra banda, el codi premiat d'‘El Millón’ de l'Euromillones va ser: DGZ72391.

Lamentablement, en aquesta ocasió no hi va haver cap encertant dels cinc números principals i les dues estrelles. Així, doncs, el pot que s'acumula per al pròxim sorteig arriba a la impressionant xifra de 210 milions d'euros.

Muntatge de fotos dels premiats amb el 'Segon Premi' del Sorteig Extraordinari d'El Niño 2024 corresponent al número 89634 cebre la seva sort a l'administració núm. una dona amb rostre de sorpresa

Euromillones reparteix sort a diferents punts d'Espanya

Tot i no haver-hi un guanyador de primera categoria, sí que hi va haver diversos afortunats en categories inferiors. Els premis es van repartir entre els encertants de segona, tercera, quarta i cinquena categoria, a més d'‘El Millón’.

Les butlletes guanyadores de les categories inferiors s'han validat a diverses comunitats autònomes d'Espanya, entre les quals destaquen:

  • Andalusia: Una butlleta de segona categoria (5 números principals) validada a Santa Brígida (Las Palmas).
  • Castella-la Manxa: Una butlleta de segona categoria (5 números principals) validada a Valladolid.
  • Comunitat Valenciana: Dues butlletes de segona categoria (5 números principals) validades a través del web oficial de Loterías y Apuestas del Estado.
  • Madrid: Una butlleta de tercera categoria (4 números principals i 1 estrella) validada a la capital.

D'altra banda, la butlleta encertant d'‘El Millón’ va ser validada al despatx receptor núm. 99.925 de Torrejón de Ardoz (Madrid). I l'afortunat va guanyar un milió d'euros.

Muntatge amb administració de Loteria i home pensatiu

El pot de l'Euromillones s'ha incrementat fins als 210 milions d'euros, i s'ha convertit en un dels més alts de la història del joc. Això sens dubte atraurà un nombre més gran de participants en el pròxim sorteig, que se celebrarà el dimarts, 25 de juny.

L'Euromillones és un joc d'atzar transnacional que et permet temptar la sort amb dos sorteigs setmanals, dimarts i divendres. Per participar-hi, només cal triar 5 números de l'1 al 50 i 2 estrelles de la sort de l'1 al 12. Pots fer-ho tu mateix o deixar-ho en mans de l'atzar amb l'opció aleatòria i cada aposta té un cost de 2,50 euros.

Si tu també vols temptar a la sort i jugar a l'Euromillones, recorda que pots comprar les teves butlletes a qualsevol punt de venda autoritzat de Loterías y Apuestas del Estado o a través de la seva pàgina web oficial.

➡️ Societat

Més notícies: